Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Novosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.03.2007., 16:53   #1
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Playstation 3 vijest

Mala greškica.

Prilikom navođenja rezolucije. Radi se o True HD(ili Full HD po Sonyevoj nomenklaturi) rezoluciji odnosno 1080p (progresivno, dakle ne 1080i odnosno interlaced kako je navedeno u vijesti). Nadalje nije Layer nego Liar. Iako je Virtua Tennis 3(20. Ožujak, Amerika) prva igra koja podržava 1080p na Playstation 3 konzoli. Liar je prva igra direktno iz First Party(Dakle Sony kao izdavač) studija koja će, doduše navodno, podržavati 1080p

Nadalje NBA Street HomeCourt (6. Ožujak) je prva igra sa 1080p standardom. Pojavila se na X360 konzoli kao i Virtua Tennis 3.

Eto sretno svima sa Playstationom 3. Ja ne planiram kupiti bar dok se ne pojavi Metal Gear Solid 4 jer sam sa svojim X360 više nego zadovoljan, kako cijenom tako i brojem naslova/ekskluziva.
Stipe je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2007., 20:11   #2
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Hvala na ispravkama.

1080i je netko bio spomenuo na pressici kad je pitao ljude iz Sonya kada će se pojaviti igre s podrškom za tu rezoluciju, pa mi je ostalo u uhu. Što se tiče prve igre, nije do mene. Oni su na pressici rekli da će Layer biti prva igra s 1080 podrškom. Možda je lik krivo izgovorio Liar...zaista ne znam.
Beren je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno