|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Abit/Asus/Epox am2
Opcenito prica se ugl. o DFI-u i Gigabyte-u... dok ove sto su prije bile najpopularnije kao da su negdje u sjeni... Zanimaju me iskustva ljudi sa ovim pločama (npr. Abit KN9, Asus M2N-ovih ima puno... znam jedino da je deluxe mrcina, Epox 570 pro, MF4 itd...) Kakve su OC mogucnosti (dokle ide HTT i na kojoj voltazi), kakvo je stanje sto se tice kompatibilnosti s memorijama. Jeste li zadovoljni BIOS-om? ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo, ja imam doticnu asusicu (M2N-E) pa da ti malo pomognem. Moje impresije: maticna je stvarno super glede "normalne" upotrebe, mislim stabilna je, tiha je - pasivno hladenje, a i stvarno opako izgleda... Ali ako mislis overclock raditi ne bi ti ju preporucio i to iz vise razloga: 1. i osnovno je da nemam sanse da znas koliko ti je volti na procu, jer u biosu ti kaze jednu voltazu, asus probe (koji je by the way original asus program koji bi morao pokazivati voltazu identicnu u biosu) pokazuje neku sasvim drugu voltazu, a svi drugi programi za mjerenje voltaze pokazuju nesto sasvim trece, tako da bi osobno mirne duse zakljucio da nesto definitivno ne stima - sto bi se cisto laicki procitalo - mozes namjestiti jednu voltazu a zapravo je neka 100-ta i sprzis proc. 2. voltaza na ramu - samo jedna rijec - koma. Maticna nemoze isprditi preko 1.95V (vjerovao ili ne ![]() ![]() Eto toliko od mene... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Baš me ta najvise i zanimala kod Asusa. Dakle jedino M2N32 Deluxe/Pro valja za OC. Bas debilno da za plocu od 900kn ima tak slave voltaze.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|