|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
eMule help?
Jel moze netko ukratko objasniti kako podesiti eMule da skida nekom normalnom brzinom(barem 50kbps),i svako malo neki file koji hocu skinuti cekam 800godina,Waiting,waiting,waiting,a veli da je availability recimo 10. Ili ak se nekome ko kuzi ovaj program hoce napisati tutorial,bio bi zahvalan,a brijem da nisam jedini kojem bi dobro dosao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Ovako, kao prvo - eMule uglavnom nije brz kao torrenti i sl. Preporučujem ti nekoliko stvari: prvo - skidaj odjednom puno fajlova (npr. ako skidaš 20 fajlova brzinom od 5, opet ćeš imati max brzinu nekih 100, pa ti ispadne kao da skidaš ful brzinom). Drugo - probaj skidati fajlove sa što više sourceva, tako ćeš ostvarivati veće brzine na pojedinačnom fajlu. Uglavnom, popikaj 20 fajlova u eMule (+ još nekoliko pauziranih, i namjesti da ti se ti pauzirani pokreću čim se neki fajl završi) i nemoj gledati u njega. Ja na eMule praktički cijelo vrijeme iostvarujem 90-100 (što je skoro max speed na mojoj vezi). Također, bilo bi poželjno kada bi eMule mogao držati 24/7 upaljen, tada će ti i brzine početi rasti s vremenom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
Ja bi još dodao da staviš max connections na par tisuća (4-5,a i više,ovisi kolko fileova skidaš i koliko ti treba),a connections per file(ili kako se već to zove) 400 ,500 . Stavi upload na unlimited u eMuleu,a u NetLimiteru ga ograniči na 70-80%. Server na koji se spajaš nije toliko bitan,bitno je da si spojen na KAD. Stavi što više stvari u share...ako skidaš filmove,probaj staviti što više filmova,ako skidaš iso fileove,stavi njih više,ako skidaš muziku-nemoj koristiti emule. ![]() Dok sam ga koristio,većinom mi je skidao max brzinom. I da,imaš dosta eMule modova,pa probaj malo googlati i vidi koji je najbolji. Ja sam koristio Ionix,neznam da li ima novih verzija. Sad me više stari/rijetki filmovi i stare igre ne zanimaju,pa ne koristim. Ostale stvari se puno lakše nabave na drugim p2p mrežama.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|