|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Nero Speed update
Dakle ako vam je smetalo da nero pise samo brzinu pisanja koju ste odabrali sa ovime mozete vidjeti svarnu brzinu. Link sam izgubio pa cu prenjeti samo ono kak se postelava. Changing a setting in the Registry you may obtain the REAL TIME speed buring with Nero! Here is how to do it: 1.Start Regedit 2.Go to 'HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero - Burning Rom\Recorder' 3.Search for DWORD 'ShowSingleRecorderSpeed' item 4. Right-click it and select "Modify" 5.Change the value from "0" to "1" That's all! Now when you burn with Nero you should be able to see the speed varying in real-time. Ak nemate "ShowSingleRecorderSpeed" jednostavno ga napravite u tom dir i radi ko beba.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
čovjeka vesele takve sitnice... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
I sitno je bitno!! ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
Tnx Horza za pifce ali princo mi ne treba imam cijeli set. Mogao bi ih prodavati po sest komada u kutiji u dvije razlicite boje, onoj "normalnoj" srebrnoj i "istrosenoj" zutoj. ![]()
![]() |
#7 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
ili za one koji vole samo dva puta kliknuti... i još kada bi dečko tko je započeo thread pazio na velika i mala slova, pa onda ja ne bi morao editirati svoj post i pitati se: "a zakaj to meni ne dela..." Zadnje izmijenjeno od: medo. 30.10.2003. u 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Medo da si zensko poljubio bih te ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|