|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
laptop za faks - arhitektura
kupujem laptop, pa bi rado neke preporuke. uglavnom, treba mi za cad i neko manje zahtjevno 3d modeliranje i renderiranje u maxu. imam doma dobar komp koji mislim zadrzat, ovo bi mi bilo pomocno pa bi neki dobar balans cijene i kvalitete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
hmm
hvala za pocetak, al evo proucila sam ta uputstva vec prije i stvar je u tome da osim kaj znam raditi na kompjuteru, o onim tehnickim stvarima znam sramotno malo. nadam se da ima neko ko se bavi slicnim stvarima na kompu pa da me savjetuje konkretno. to mi se nekak cini brze i lakse nego da sad krenem uciti o grafickim karticama i slicnim stvarima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pa ovako, nemam konkretnih modela, vec samo neke smjernice koje moras gledat, a i nisi navela cijenovni rang lapa. - obavezno laptop s Nvidia grafickom karticom - s obzirom da mislis 3d modelirat, rendat i za CAD one najbolje podrzavaju te programe - nikako nemoj kupovat laptop s integriranom grafickom karticom - po mogucnosti uzmi s 17'' monitorom, s cim vecom rezolucijom jer ti treba prostor za crtanje - procesor neki intelov core 2 duo - za brze rendanje - disk od 80 Gb na dalje to bi otprilike bilo to na sto trebas obratiti paznju, samo ovakav laptop nece ici ispod 8000, 9000 kn.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
cuj, ak cura ima doma dobar komp onda joj bas i nebi preporucio laptop mrcinu od 17'' ![]() sve ovisi o budgetu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj:
nešto jeftinije a da je baš za to šta ti tražiš je ovo (što se tiče grafičke): http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=4701 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
hvala decki. kaj se tice cijene, max. 9000, eventualno 10000 ak me neko uvjeri da se stvarno isplati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
hmmm... a ovo: LENOVO 3000 N100 Intel Core 2 Duo T5200 CPU 1.6 GHz; 15,4" WXGA TFT VibrantView 1024 MB 667MHz PC2-5300 DDR2 max 2 GB DDR2; Hard disk: 120 GB, S-ATA 5400 rpm; NVIDIA GeForce Go 7300 G72MV 128MB; Bežična mreža: 802.11 a/b/g wireless; Bluetooth; Windows Vista Home Basic za 8.549 kn. jel se to isplati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
![]() Tražim laptop za arhitektonsko projektiranje, 3d rendering, AutoCAD, ArchiCAD, 3DMax, Photoshop... 9000kn Igre su ISKLJUČENE! ![]() ![]() Predložena su mi dva modela: http://tinyurl.com/2689q5 http://tinyurl.com/2yysss Koji od ova dva bi bio bolji za navedenu namjenu? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|