|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Koji X-Fi preporuka??
Bok ekipa. Imam u planu kupiti X-fi ali se još nisam odlucio koji model da uzmem. Mene zanima koliki je to napredak naspram Soundmaxa na Asusovoj P5B ploci. Danas sam iz zezancije uvalio staru SB Live Player 5.1 i zvuk mi je bio puno bolji nego na ovome onboard crapu. Dali se isplati uzesti tu karticu i ako da koji model. BTW meni je za oko zapeo ovi gamer fatality pro od 1k kuna. Ovi ostali mi se cine nekako nejaki? Hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ono što si zaboravio napisati je koje zvučnike imaš i za što ti treba zvučna?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako ti je zapela za oko, a ne bude zapela za novčanik, slobodno uzmi fatality. Doduše, korisnost x-rama je upitna, kako sada, tako i ubuduće, tak da ćeš dobro proći i s običnim xtreme gamerom. Dodatno, ako jesi ili budeš skoro prešao na Vistu, s Audigy serijom se EAX-a ne budeš nauživao.
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() ![]() Ali ista stvar,isti software..sve isto..možda fatal1ty i platinum imaju drugi soft..ali ove dvije,music-gamer..pljunute po svemu...kao ova je bolja za music creation...ajd dobro...ova je kao za igre..moš si mislit...isti k...c... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Audigy + Vista isto kao i svi proizvodi što se novo PoluOperativnog proizvoda tiče nemaju drivere, kad će doć nadamo se što prije, isto kao što se nadamo da će Vista postat PraviOperativni sistem ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Thedream Kaj kažeš na gamericu jesi osjetio neku razliku?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
ja osobno bi preporucio music, a ne gamer, te naravno bulk verziju. a inace da ti pomogne nabrzinu vidjet glavne razlike razlicitih x-fi:http://dmzweb3.europe.creative.com/w...comparison.png drugo, mene zanima shta vam koristi u (multyplayer) igrama eax? eax nije za pozicioniranje, tome sluzi openal. eax radi odredjene efekte kao shto je eko u zatvorenoj prostoriji i sl.
![]() |
#15 |
Banned
|
@stripy..dobro,ne možeš na temelju svoje subjektivne procjene i nekakvog straha i animoziteta prema gamer predznaku rušiti vrijednost cijele serije..pa fatal1ty je ako nisi znao nick od gamera. ![]() Blink..koju god da odabereš..ne možeš se zahebati..vjeruj mi..ovo ostalo su ti čisto ljubomorne provale tipa..Audigy ova ona,bolja od X-fi...jednostavno nije i nikad neće bit..Audigy procesor je naspram X-fi-jevog zastario..ovo je nešto najmoćnije u zvuku danas..barem u ovom cjenovnom segmentu..ne govorim o profi karticama.. Razlika je golema,doduše..ja sam ti imao dosta solidan i onboard..Realtek 7.1 koji je gurao EAX 1 i 2.0..ali vjeruj mi od rasterećenja kompa u igrama totalnog..šta se zvuka tiče...popališ sve gluparije..uštimaš si malo EQ na Creative Volume Panelu i šibaj..prava razlika bi se tek trebala osjetiti na 5.1 sistemima...ja sam na 2.1 pa sam malo ograničen tu..ali sa jednim prosječnim Logitechom X530 i Xgamerom bi mogao čuda radit.. ![]() ![]() Pozdrav od thedreama.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
a-wAnnaBe
|
Citiraj:
samo kazem da dobijesh isto(music/gamer) a za manje love. a isto je. drajveri su isti. Ali da budemo iskreni, ako bira izmedju music i gamer, nece pogrijeshit. Citiraj:
Ponavljam ne govorim da kartica nevalja, samo da njegovo ime dodaje na cijeni nepotrebno. xram je josh uvijek upitne buduce upotrebe. Ako netko ima dobar sustav radje bi isho na platinum ili elite.
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
Po svemu sta sam procitao po netu i sto mi je ekipa rekla koja posjeduje doticne kartice nekako je Extreme music najbolji izbor. Mislim da se za razliku od 300kn vrijedi izdvojiti te novce s obzirom da dobijes kakav takav novi cip. Ovu gamer verziju bih zaobisao jer mi izgleda nekako slabasno kao da je ogoljena do bola. Toms hardware kaze da je tih 64 mb-a korisno kao crno ispod nokta pa preporucuju extreme music. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
Je da..okrljaštena do bola a skuplja 200kn skoro..ma prevara.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
a-wAnnaBe
|
nekuzim na koji dio mog posta komentirash? gdje sam ja reko da je gamer okrljaštena verzija musica? definitivno nhf, ja se nesvadjam, i sry ak iz mojih postova ispada kao da sam bahat.
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
po meni najisplativija zv. kart. je e-mu 0404 ! burn brown cipovi...spdif IN/OUT, ...ima je u vemilu za 740kn soft mozda vizalno nije kao c.labs ali kvaliteta je u rangu kartica od par tis.kn...daleko bolja od x-fi-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ja imam extreme music , spojena je na sony pojačalo ništa posebno, neke low end sony zvučnike i jako sam zadovoljan zvukom. 24-bit crystalizer doista "oživi" stare mp3 fajlove. uglavnom što god odabereš sigurno će biti 5 puta bolje nego onboard shit
![]() |
#23 |
Banned
|
Ma bombastikus je to izvalio,ne ti stripy..nhf..u oba slučaja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mišljenje ti je krivo..u najmanju ruku su jednake kartice,a u najveću ruku ![]() A ovo bombastikus..to je zezancija..skuži.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Registered User
|
Citiraj:
Audigy 4 naspram Audigy Se. 4. je velika a Se jadan mal pa je dosta losiji od Audigy 4. Tako sam mislio i za music i gamer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
Ma sve ok...kuuuužim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ajme Bože Audigy SE..haha..to je stvarno ono..mini edition..tu imaš pravo da je oslabljeno..i to jaako..naspram 4...4 je zvijer..kao i 2 ZS..tu su negdje..netko voli 4rku,netko 2 ZS...ali u X-fi seriji stvarno ne možeš pogriješiti..tu nema Value editiona haha ili SE-a...bar ih ja još nisam vidio.. ![]() Pozdrav,the dream.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|