|
![]() |
#1 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
SMS over Bluetooth
Da li itko zna za nekakav program za slanje SMS-a preko bluetootha? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Takvo što ne postoji, ali poruku možeš poslati tako da napraviš neku bilješku u notesu ili unos u adresaru pa onda to pošalješ. Ne znam koji mob imaš, za Symbian OS postoji par programa te namjene, ali rade na istom principu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim da ti postoji bt chat potrazi na googlu.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U softveru koji dobiješ s mobitelom zna postojati mogućnost da napišeš sms na tastaturi i onda ga pošalješ na nečiji mobitel, ali to ide preko tvog moba. Uvjet je da je tvoj mob spojen bt ili irda s kompom.
![]() |
#5 |
Soul Eater
|
Mob je SE K750i, ako to išta pomaže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Kao što sam rekao, probaj to gore, a možeš i Easy Jack programčić. Pisan je u Javi pa radi i na dummy i na Symbian mobitelima.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Soul Eater
|
Našao sam. http://www.getjar.com/products/7545/BluetoothChat Stvarno jednostavan program, a odličan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Da, ali za to moraš na oba moba imat taj program, a za ono gore ne moraš... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Soul Eater
|
Istina, ali s ovim može više ljudi odjednom "razgovarat" (pod uvjetom da svi na mobu imaju taj program, naravno). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|