|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Stavljanje supply konektora na GF6600GT
Vako, ima gore spomenutu grafu, radi na jako velkim taktovima i hladi se jako velkim mašinama, i sad, na njoj vidim mjesto za konketor onaj za napajanje grafa novijih. Malo sam zarđo pa neznam naziv : stoopid: stoopid: stoopid. E sad zanima me dal bi se kaj mijenjalo ak gore stavim taj konektor i spojim grafu na PSU? evo ispod slike grafe i u gornjem desnom uglu na tiskanoj ploči se vidi 6 točki spremnih za lem obradu. na nekim grafama istog tipa sam cak videl taj konektor vec gore, a na nekima ne. To isto ko i mema svaki završni proizvođač stavi svoju memu/cooler/ i ostale mile-lale ![]() http://www.ixbt.com/video2/images/re...scan-front.jpg tiskana veza bez konektora na 6600GT i tiskana veza s konektorom http://www.kuroutoshikou.com/product...00gt-e256h.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ništa se nebi promjenilo. ima grafa dovoljno struje. dobiva mislim 75w preko pcie utora + ostatak preko molexa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hmm, ostatak prek molexa" ja taj molex nit nemam gore, a postoje rupe i svi chipovi koji idu to tog dijela za molex, ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije ti pametno lemit po grafi, kao da ćeš time dobiti više voltaže... Preko PCI-e utora dobiva i više nego dovoljno struje... Ista stvar je npr. sa frendovom 6800GT, također ima samo jedan molex na PCB-u (iako postoji mjesto za drugi) Na netu sam čak našao da su neki čak i lemili još jedan ali nije dobro završilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ak nemaš molex onda imaš 6-pinski pci kabel. da, ja sam imao 6600gt agp pa je zato imala molex (iako nisam baš 100% siguran)
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, 6600 obične i GT na AGP-u imaju dodatni molex konektor za napajanje dok im na PCI-E sučelju to nije potrebno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
aaa, zat je to tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|