|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Zanimljiva MSI ploča
Uzeo MSI-jevu K8NGM2-FID ploču, izgleda zanimljivo za HTPC jer ima sve živo na sebi, a nije preskupa (već sam imao memoriju, proc, kućište i DVDRW viška, samo HDD fali), spojim sve da probam, a ono bios javlja "Engineering release - not for production use" : lol2 : Da mi je znati di naši trgovci (u ovom slučaju Optimum online) nabavljaju takvu robu : bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim da sam to imao i ja na jednoj miniATX (DFI RS480) Malo su zezale i neke postavke u BIOS-u pa sam im poslao jedan lijepi mail-za divno čudo nije prošlo ni 7-8 dana izdali su novi sa ispravkama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Valjda neće raditi probleme... Gigabit LAN, HD audio, s-video, HDTV/composite, DVI i VGA izlazi, firewire, 4 SATA priključka, SPDIF in i out, sve to za 580kn...još samo da je ATI a ne nvidija : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ova kaj sam je ja isprobavao je isto imala sto điđa, overclockerski BIOS. postavke i za ECC memu, bootanje ravno na telku, korištenje sticka kao harda...ATI grafa. Ali sam jadnu grafu morao krvnički naclockati da bih igrao COD2 u DX7... http://www.vr-zone.com/?i=3213&s=1
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|