|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Mislim ono, koji se vrag događa s tim googlom? Prvo se dobar dio slika ne prikazuje ako vam je postavljeno na "Google Hrvatska", a već nekoliko tjedana ima da je potraga za slikama osakaćena. Naime prije je bilo ovako A sada je ovako. Mislim koji im je vrag došao da one korisne informacije o slici maknu, te da se one prikazuju samo prilikom mouse-overa. ![]() Ima li tko kakvu alternativu google image-u?
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisi jedini kojeg to živcira, tražio sam nekak da vratim kak je bilo al ništa od toga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Suit up!
|
Vrag me odnio, ali sada je sve na starom??? E pa ovo je zanimljivo... http://images.google.hr/images?q=mx+...&imgsz=xxlarge
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ocito su im se ljudi zalili pa su vratili na staro, pametno od njih, jer ono je fakat zivciralo
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
|
To ti je uvijek tako za velike korporacije, pogledaj HP, Dell, IBM i sl. BTW: thx za tip ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
imate i www.altavista.com ako vam se google ne sviđa meni je bolja za slike jer ima detaljnije postavke traženja, ali google ima više rezultata i bolje rezultate (naravno ovisi što se traži)
![]() |
#12 |
Cushion-first
Datum registracije: Feb 2005
|
Btw: Ask.com (http://www.ask.com) takodjer ima opciju trazenja slika koja katkad nadje ono sto Google iz nekog razloga zaobidje - dakle, povremeno korisna alternativa iako ne bas konfigurabilna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|