|
![]() |
#1 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Bok! Imam jedan problem s nerom 7. 0. 1. 2. demo verzija. Naime kad ga idem instalirati početak protiče dobro a onda se u jednom dijelu pokaže eror i piše "shellmanager database is corrupt or missing". A kad kliknem next piše mi "The wizard was interrupted before nero 7 demo could compleatly installed. Your system has not been modified. To compleate instalation at another time, please run setup again" Provao sam sto puta i neradi pa molim da mi pomognete ako znate u čemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Probaj s drugim nerom, mozda ti je ovaj instalacijski file pokvaren (corrupt)- btw. imas noviju verziju nera koja meni radi odlično - prije je nero nekak drukcije pristupao podacima na hardu - preko nekog svog explorera, a u ovoj, novijoj verziji ima windows explorer integriran u svoju sučelje (ili shell, ne znam kak bi to rekel) - uglavnom, olakšava ti baratanje podacima. LINK |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo ti jedan link pomoću kojega su nekome tipu pomogli riješit isti problem: http://help.lockergnome.com/windows/...ict513849.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Hvala! Uspio sam sad radi bez problema (Ovaj forum mi uvijek pomogne) |
![]() |
![]() |
|
|