|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Zvučna kartica!
Koja je razlika u ove dvije zvučne?? http://www.soundblaster.com/products...ct=14066&nav=1 http://www.soundblaster.com/products...ct=15853&nav=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
A jedna je veća a druga manja ![]() No malo čitajući dolazim do zaključka da Sound Blaster X-Fi XtremeMusic ima sve isto što i Sound Blaster X-Fi XtremeGamer dok Sound Blaster X-Fi XtremeGamer nema sve što ima Sound Blaster X-Fi XtremeMusic - tako nekako ![]() Koliko vidim Sound Blaster X-Fi XtremeMusic ima pozlaćene konektore, manja gužva na pcb-u znači manje se grije i općenito je vizualni dojam bolji. Po specifikacijama nema neke bitne razlike između te dvije karte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prema onom što piše na njihovoj stranici na Sound Blaster X-Fi XtremeMusic možeš dodat još one Upgrade Kitove koji ti pišu na dnu te službene stranice, tako da ju kasnije možeš "pretvorit" u Platinum ili Elite Pro... Drugu značajnu razliku nisam primjetio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Po logici kad gledas Xtreme Music je vise za glazbu i najbolej sluzi tome a dok je game vise za igrice!! bolje uzmi Music jer je i ona odlicna u igricama kad podrzava sva sranja koja su potrebna za to a i ima vise konektora na kartici: goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Kupio sam one zvučnike (Genius SW-HF5.1 5000) i zakon su al' vjerojatno ću još nabacit novu zvučnu da ih iskoristim 100%!! Čuo sam da je najbolje spojit zvučnike u onaj spdif(ili tak nekak), šta to znači da li ja mogu te zvučnike tak spojit?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma nije bitno kako su spojeni to ne igra veliku ulogu bitno na sta je spojeno!!uzmi si Audigy 4 i miran si a zvuk odlican: goood : : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Problem Genius SW HF 5.1 5000
Zašto mi se nećuje dobro woofer u igricama, no kad slušam mp3-ce na WMP11 sa dolby pro logic pluginom onda radi sve ok što se mp3-ca tiče Imam Creative Labs SB LIVE! Digital karticu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Audigy 4 ti ima isto eax i sva sranja tako da je to super rjesenje i pomoci ce jako puno oko zvuka ne brini uopce ne trebas uzet X-fi ali ako imas novaca slobodno uzmi : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Meni se slabije ovih 75w od starih 25w koliko sam imao sa starim creative zvu nicima! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|