|
|
Rezultati ankete: Što je bolje? | |||
Pes 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
54 | 90.00% |
Fifa 2007 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10.00% |
Glasači: 60. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Ajde da cujemo šta mislite, koja je bolja!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja mislim da je vec odavno rijeseno pitanje najboljeg nogometa PES fkorz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Ja sam isto svoj glas dao PES-u iako sam dugo godina bio obožavatelj Fife. Nakon što sam malo bolje zaigrao PES-a skužio sam da je stvarno odličan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
PES ,odnosno ISS jos iz mojih mladjih dana na psx . Konami rula . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Da ,ja sam isto počel sa iss-om, i to mi upočetku bila grozota (kad sam prešo sa fife) jer je bilo nemoguče igrati, ali kad se ispraksiraš, nema boljeg nogometa, fifa je onda prelagana i nerealna ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
takodjer moj izbor je PES....
![]() |
#9 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
PES najbolji nogomet ikad ![]()
![]() |
#10 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Pitanje ne drzi vodu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
Što se licence tice, a i grafike fifa je sigurno bolje, ali kad se pogleda igrivost i ukupni dojam onda je pes stvarno puno bolji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
zadnjih 3 god igram samo pes, i bio je super i sve, ALI kod frenda sam ovaj vikend igrao fifu, i moram priznat da se EA dosta potrudio, i da nije ova zadnja fifa nista losja od pesa. samo je drugacije orjentirano napad-obrana. u fifi se teze braniti, u pesu je napadati. malo su me iznervirali svi ti losi pasevi u pesu, nad nemos poslat posteni dupli pas da si neznam tko. u fifi pasevi ljepo idu brzo, iako nisu isto skroz arkadni, ono po sabloni. tu mi se isto fifa svidja, jer u pesu u napadu imas par fora, i uvijek igras po toj sabloni. ovdje moras malo drugaije, ali opet vise nego u pesu, i to mi je skroz ok. udarci iz daljine i slobodni isto su bolji u fifi nego u pesu, tako da se ne mogu odlucit koja mi je bolja... do sada sam igrado cisto pes, ali decki( i djevojke ) iz EA su se potrudili i napravili za promjenu relativno dobru fifu, jer su vidjeli da su daleko bili zapali iza pesa. eto tolko od mene ps. nisam glasao niti za jedno niti za drugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Meni se fifa čini nekako programirana... kao da ni ne možeš krivo dodati loptu. Jednostavno kuda pukneš loptu tamo će i stići. dok u pesu moras stvarno gledati kuda pucas loptu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Vidim da su svi za pes ali svoj glas dajem fifi zbog grafike a po meni je bolja |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Nekuzim kako netko moze reci "meni je bolja" i to je to. A da kazete koji primjer zasto je bolja? Npr. Glasao sam za PES. Igra je simulacija, sto znaci treba puno vjezbe da bi igrao kako spada. U Fifi pretrcis s boka, par puta stisnes Shift, ubacis u sredinu, tamo je fucking Adriano koji ce medu sestoricom zabiti gol glavom. Svaki dribling ti prode, samo trebas stisnit shift. Nije ni PES savrsen, daleko od toga, dodavanja jesu malo spora, al pa sta, zato i je simulacija, a i u stvarnosti se grijesi u dodavanjima. Meni grafiku ima PES bolju, jer bar se meni cini da je u Fifi grafika onako isprana, ko da je crtana vodenim bojicama. U Fifi ne volim ni one slobodnjake, lopta presporo leti po zraku, a golman ima onako usranu reakciju. Dal se sjecate Fife 2006, u kojoj su slobodnjaci bili najjednostavnija stvar? Imas onaj kruzic, stavis ga pod raslje, malo zavrnes loptu, i Gooool..... .. Ma dajte, Fifa je arkada, PES je simulacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
fifa je nogomet za one koji ne znaju igrat nogomet...igram isu od kad znam za sony pa sve do sestice na pc-u u kojoj i sada vidim neki novi potez,neku blesavu reakciju golmana jel momak nije bio u formi...a kad das gol s pol igralista frendu pa mu biras najveci feferon u tegli...e to je igra |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja sam reko cu nastgavit i dalje igrat pes, ali cu i fifu nabacit, zbog navedenih gore stvari, a i tolko sma igrao pes sa frendovima, znamo svaki svacje fore, igrali sve moguce kombinacije bezbroj puta, tako da utakmica najvise zavrsi sa jednim golom, ili bez golova, ako padne gol to je svijetsko cudo ![]() i jos nesto, primjetio sam da govorite kako je bilo u fifi xyz, stare fife su smece sve izmedju 2000-2006, ali ja ovdje govorim samo o fifi07, ak to nisi probao, mislim da nemozes niti pljuvat po tome, jer neznas kako su tu stvati slozene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Jesam, probao sam. Odatle i je ono o super Adrianu i nenad***ivom allmighty Shiftu.... .. EDIT: Znam da je tesko napraviti simulaciju nogometa, opcenito bilo kakvog sporta, al Fifa je stvarno arkada. I ja sam je igrao prije. Prva mi je bila Fifa 2001 (skarice sa centra pod rasljak: goood : ). Jedino sto mi je dobro kod fife 2007 je sto njezin patch nije velik 2Gb. Neznam sta vise reci. Nijedna nije savrsena, a cak mi je i glupo ih usporedivati. To je kao usporedivanje Far Crya i Max Paynea. Obje su pucacine, al imaju drugaciji pristup samoj igri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
PES definitivno je godinama bolji od Fife a tako je i sa ovom godinom sotalo
![]() |
#28 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jedino sto me nervira sto se grafika u pesu mjenja brzinom olimpijskih puzeva ono od verzije do verzije nista ![]() ali sto je je igrivost je miljama ispred fife a to je jedino vazno u simulacijama.
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ma pes je najbolji nogomet, kakva fifa...: evil : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|