|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Wristease
http://wristease.com/ Cuo sam za ovo preko novog Buga, i svakako mi se cini kao korisna stvar. Ima li toga ili neceg slicnoga za nabaviti u Hr?
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ja mislim da je samo vazno da ti sam moras malo pripazit na polozaj ruku pri radu na kompu, a da su te sve trice samo da se malo vise para pobere. i sto je vaznije radije za te pare dodas malo i kupis kvaltetniju tipkovnicu. ja neam nikakvih problema sa zglobovima. ali to je samo misljenje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako si postelan po visini u odnosu na stol? Ovo je obicni znojnik s malo vise spuzve : nono :
![]() |
#5 |
Moderator
|
Mogu se nastelati relativno dobro s obzirom na odlicnu uredsku stolicu, cak tako da mi ruka do lakta lezi na stolu (slucaj u firmi, doma je malo drugacije i nepovoljnije).
![]() |
#6 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#7 |
Moderator
|
Nemam i u tome i je problem i zato trazim nesto za zglob. Da mogu nesto iskombinirati, vec bih napravio. Dakle, pitanje je: dali negdje u Hr postoji nesto slicno?
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam sebi promjenio raspored sobe kako bi mi monitor bio na lijevoj strani i ruka cijelom dužinom na stolu (dešnjak sam), to mi puno olakšava sve. Inače mi je monitor bio na desno i ruka je samo dijelom bila na stolu pa se javljaju bolovi nakon dužeg korištenja. Ovako je puno lakše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ZIJEEEEEV!!!
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa ljudi moji, evo pet minuta od kad sam ovaj thread procitao, moja cura napravila istu stvar ![]() Potrebni materijali su: jedna ta rucna znojnica (zglobnik, ili kak se vec zove), skare, da se malo po sredini razreze, nesto za ugurat unutra (spuzva, krpa ili nesto vec sto imate pri ruci, to nagurate unutra kroz napravljenu rupu, malo koncem i iglom zasijete tu rupu i eto iste stvari (i to besplatno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
ovako od oka bi reko da skoro pa nisht neradi, poshto je previshe prema ruci tj od shake smjeshteno, te ne vidim cime te tjera da koristish cijelu ruku a ne samo zglob. savjetovao bi da pogledash u ljekarnama ili sl, neke te steznike oko zgloba, jer sam vidio par modela koji imo puno bolje posao odrade(a da nesmetaju da drzish mish. tj ne prelaze na dlan) a ukoliko te vec boli zglob, savjetovao bi powerball. je da je skuplja stvarcica, ali radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Bok ! Ako ti treba smao za misha ona kupis podlogu sa GELom. Ja ih korisitm zadnjih par godina i dosta je pomoglo posto sam znao raditi 10-15 sati denvno sa mishem pa je to bio veliki problem nakon par dna boli zglob a dlan tvrd ko peta na nozi od "struganja" po stolu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|