|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Kao prvo, ekipa bok : hello2 :,jučer sam se rego na forum pa sam do sad švrljo po njemu s obzirom da ima svega : goood : No da pređjem na stvar, ubo bih ovo kućište čito sam recenzije i sve al bih volio ak neko od vas ima kaj za reć ,onak iz prve ruke ![]() Zadnje izmijenjeno od: HABIĆ. 11.02.2007. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Tu je jedan u pdf-u. Reci samo kolika je cijena. Edit: nasao cijenu
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moj subjektivan doživljaj je da je dosta ružno, a koliko vidim ove dve "turbine" od 250 mm će ti otpilit uši. Ovo mi od napred izgleda ko da je motor od aviona i tak se čuje zasigurno. Za te novce možeš kupit Lian-Li |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
po toj cijeni : hello2 : sjecam se onog s 25cm ventom koji su krepavali ko ludi ![]() enivejz da imaju cist ok kucista naglasak na ok...jer neznam u sto svrstavas onda CM,Antec i tome slicno a da ne pitam za lije |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pa ja sam reko da imaju dobra kučišta nisam rekao odlična ![]() i nisam govorio o drito onom nego opčenito ![]() one pare osobno za ono strašilo nebi nikad dal ali ako nekog ono veseli Bože moj.... nek ga zeme. Inače imam doma CM Cavalier i A+ XBlade i oba case-a su mi stvarno odlična iako ih dimenzijama ne moš uspoređivat, kvalitetom završne obrade su jako blizu.
![]() |
#7 |
the luda ribetna
|
ma jok kaj se meni opravdavas ko da neznas da te podhebavam ![]() da a+ stvarno radi dobre stvari...valjda nece krenut nizbrdo...njihove ideje su super...samo transformacije tih ideja u stvarnost su ajmo rec koma ![]() enivejz nemoj nekom ubijat volju za kuciste pobogu sram te bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
the luda ribetna
|
|
![]() |
![]() |
|
|