|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
All in wonder - tv program
Imam jednu malo stariju graficku Ati all in wonder sa tv tunerom. Program za gledanje tv programa je za win98 i neradi bas dobro na win2k. Trazio sam na atijevm stranicama noviji program ali nema za stare graficke. Ima li neki "univerzalni" program koji ce raditi sa doticnom grafickom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Imaš WinDVR, MythTV, ChrisTV, PowerCinema itd. Jelc ce možda znati više.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Instaliro sam chrisTV i opet mi baca istu gresku ko i sa originalnim programom: Failed DeviceIoControl. Edit: ovo gore rjeseno Stavio sam WinDVR i radi odlicno. Samo mi jos neradi zvuk. Ideje? Zadnje izmijenjeno od: Ivor. 10.02.2007. u 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zvuk ne radi jer vjerojatno ide preko PCI sabirnice. Instaliraj CyberLink PowerCinema, ako ti ne radi ATI-jev Multimedia Center.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Vec dugo nisam koristio tu karticu. Sjetio sam se da imam jedan kabel s-video koji se grana na vise konektora pa bi to vjerojatno trebao spojit na video-out (grafa) -> line-in (zvucna). Da li radi i bez tog kabla s ovim programom sto si naveo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A ne znam koju karticu imaš i kako točno izgledaju ti konektori i adapteri...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Rjeseno ![]() |
![]() |
![]() |
|