|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Izradio Bug(tm) ladicu za kućište
Baš sam ponosan na sebe. Nisam ništa izradio otkad sam kao klinac pravio praćke od rašljastog drveta, stare kože i gume koju smo žicali na ciglani, ili onih pušaka na gumice/štipaljke koje ispaljuju čepove... Dost djetinjstva.Nego evo početničkog pokušaja. ![]() ![]() I skoro pa final product: ![]() Fale još dvije vodilice sa strane, al nisam mogao naći ništa slično. Kad nađem ugradim još i to. Ovako za sada izgleda u kućištu, prva iznad DVD-R, al neće tu inače stojati, bit će skroz dolje. ![]() I našao sam super gumice za ventilatore (da ne vibriraju po limu). U željezari našao, za vodu... ma super pašu. ![]() Thats all folks. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da znaš da sam i sam to razmišljao napravit. Mogel bi unutra držat stvari neke. Mislim, ideja je fora. A i vidim, tebi je to poprilično dobro uspjelo.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
|
Je, kul je ladica. Ja mislim tu držati marker za pisanje po cd/dvd, usb kabel za mobitel i tako te đinđe koje su vezane za komp. A dobro dođe i za sakrit kavu od cimera, da ne mazne. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Gdje si točno našao one gumice za ventilator, ajd to malo opiši jer ja brijem na tišinu u kompu! Hvala |
|
|
|
|
|
#5 |
|
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
That˙s as useful as a cock flavored lolipop.
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
lijepo lijepo. svaki trud se cjeni. kako si povezao stranice jednu s drugom? ja sam razmisljao to napraviti ali nebi mi bilo dovoljno da je samo ladica nego da se moze i izvuci kao i optika elektronski. kako to izvesti, neznam. zato se ni nisam upustao. uglavnom, cestitam na novoj igracki ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
|
Uhu super glue, prvo sam stranice polijepio selotepom da ih ne moram vijati okolo i onda nanio ljepilo. Gumice sam našao u OS u jednoj maloj željezari blizu centra grada, al trebalo bi toga imati u bilo kojoj željezari/trgovini vodo materijalom. EDIT: Ako nekom treba shema za izradu imam uslikane 3 strane iz Bug-a kako se izrađuje. Neznam dal to smijem objaviti javno, vjerovatno ne, al ako netko hoće pošaljem na mejl. Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 09.02.2007. u 14:27. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
cool , za trud...neg jel ti se neće nakupiti malo prašine za kojih mjesec dana? Ili je to nečim zatvoreno? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#12 |
|
Premium
|
@veki Gumeno crijevo je pre kruto za ovo, bar se meni tako čini. ![]() @Tomy Nemam pojma, al i ako bude nije ju teško izvadit, puhnit u nju da se očisti i vratit nazad. ![]() Ako nije ilegala smanjim slike kasnije i stvih ih ako se netko odluči za isto/slično. Btw, ako nekom treba pleksiglasa ja imam još komad od kojeg se da napravit 3-4 ladice. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
|
Hehehe... moje kućište ima 18kg bez ičega unutra. Nema šanse da ga okrećem. Btw, zašto bi okretao kućište?Nema zaštite nikakve, al mislim da bi bilo dosta jednostavno zalijepit neki karton iznad ladice da ne ispadaju stvari. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|