|
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
valjda u biosu imaš opciju. nemam pojma gdje je na tvome, ali sigurno postoji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Kako promjenit IRQ?
Citiraj:
Jedno upozorenje, u sigu ti ne pise koju zvucnu imas, ali ako je to kojim slucajem Creative Player 5.1 mozes je odmah hititi kroz prozor jer nema sanse da ce ti to zajedno raditi. Dok sam to skuzio proslo je jedno 3-4 reinstalacije, 50-ak dzoranja kartica po slotovima, itd.
![]() |
![]() |
#5 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Re: Kako promjenit IRQ?
Citiraj:
![]() Zvucna mi je ona sta je integrirana na maticnoj. Probat cu stavit u drugi slot i potrazit po BIOS-u. Mislio sam da se to moze namjestit iz windowsa. EDIT: Ups nisam procitao sve ^_^;;; Dakle u drugom PCI slotu mi je Modem, (prvi odma do graficke je prazan), ispod modema je Tv kartica, pa jedan PCI slobodan pa onda dolazi skystar2 i jos jedan slobodan.
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 24.09.2003. u 15:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: Kako promjenit IRQ?
Citiraj:
btw, koju reviziju kartice imas, novu ili staru? (staru mozes prepoznati po crnom aluminijskom pasivcu na jednom chipu i vecem tuneru)
![]() |
![]() |
#7 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Re: Re: Re: Kako promjenit IRQ?
Citiraj:
Imam onu stariju verziju a razlike izmedju nove i stare ti je hladjenje koje je opet lose napravljeno. MIslim da je to jednia bitna razlika.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|