|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Guest
Datum registracije: May 2006
|
windows xp-instalacija
Imam jedan problem.Instaliram windows xp,onaj prvi dio kad se boota s cd-a.Kad restartiram poslije tog dijela,piše mi error loading operating system i dalje nece...Probao novi (drugi) hard disk,na njemu sve normalno.Druge windowse,sve isto,a to mi se cak javi i kad je disk formatiran,znaci prazan.Kad istekam taj hard,onda mi piše "normalno" da nedostaje neki fajl za windows,a ne taj error...Šta bi moglo biti?? Disk je wd80gb (vinjin "bivši" ),u hd tune kaže da je sve normalno |
|
|
|
|
|
#2 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napravi zero fill format...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A to radim?Kako...? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako disk ima garanciju, rabi samo WD-ove alate za zero-fill (Data Life Guard Tools). Nedavno sam baratao tim alatom i ako se sjećam, mislim da ima zero-fill opciju. Zašto da koristiš samo WD-ove alate? ne zato što ti neki drugi može nešto zaribati, ali bi mogao imati problema oko reklamacije... Skineš ga sa WD-ove stranice http://support.wdc.com/ (DOS verziju), staviš na disketu i dalje ćeš znati kako.
__________________ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
EMP moderator
|
Sa stranice proizvođača diska skineš utility i formatiraš... http://support.wdc.com/download/inde...id=999&swid=30
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Kako da to napravim?Nigdje nema ta opcija,ima samo za formatiranje,ali obično i završi za 2 minute... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
EMP moderator
|
WRITE ZEROS TO DRIVE, citiram s linka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |