Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.01.2007., 14:22   #1
Zhiv4c
Premium

Zhiv4c's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Talking Kućišta u hg-spotu?!?!

Koje vam je najljepše kućište u hg-spotu?
meni osobno ovo al im je nestalo crno?
THERMALTAKE Kandalf, VA9000SWA, ATX 2 / BTX, crno
Zhiv4c je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2007., 22:22   #2
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
lock odmah

vjerujem da imaju oni i nešto bolje.
syss je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.01.2007., 15:10   #3
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ma kakav TT. Pa s ovim sharkoonom koji kosta duplo manje se nisam tolko muchio kao kod TT.
Staro 24.01.2007., 17:37   #4
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor patakmeister Pregled postova
Šta svi pljujete po Thermaltakeovim kućištima stvarno ne znam!
Sprobali i sastavili smo masu toga, pa kao dobri forumaši i građani Lijepe Naše nije nam baš svejedno, kad ljudi (doslovno) bacaju pare na skupa Thermaltake kućišta, koja svoju popularnost imaju (i stječu) većinom u DFP krugovima. Ne znam kaj je loše u tome da se ljudima skrene pažnja na druga kućišta i da do znanja da Thermaltake ne radi ultra-kvalitetna kućišta i da cijena istih ne ostavlja utisak da su kvalitetna. Ako ih boli briga za pare i kolko kaj košta i glavno im je da sve svetli, nek kupe Thermaltake kućište (cijenom 600+ kn) i niko sretniji do njih. DFP ekipi tak i tak nema smisla objašnjavat kad se takve rasprave uredno vrte u krug i nemaju efekta.

Citiraj:
Autor patakmeister Pregled postova
Tako da ja imam thermaltakeovo kučište i mogu reći da sam zadovoljan! Lijepo dobro i gospodsko kućište nema šarafljenja i ostalog mučenja!
Da i...?
Imam i ja Thermaltake kučište i baš sam fino udomil u njega cca. 6 god. starog Celerona...i to gospodski, bez mučenja i pretjeranog šrafljenja. I mogu reći da sam zadovoljan; Mambo i Celeron se fino slažu.: hello2 : Isto sam (onak gospodski) napravil s Dresdenskim Shrotom kad sam ga "useljaval" u Chieftecovo kućište iz LBX serije. I bez obzira kaj i sam posjedujem Thermaltake kućište ne pada mi na kraj pameti da razno-razne (masu para skuplje) klonove, verzije i podverzije tog Mamba preporučam drugima i govorim sve naj-naj. Nije ni Chieftec bogomdan, nije ni jedno kućište. Ali kad neko (izuzev DFP ekipe) već daje 600+ kn za kvalitetno kućište, treba mu (ako ništ drugo) skrenut pažnju i na druga kućišta, a ne tjerat cijelo vrijeme kak su Thermaltake kućišta naj-naj i kaj svi imaju protiv njih.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 18:37   #5
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
slikovita usporedba...

armor jr. = stacker + 100kn u novčaniku
syss je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 18:46   #6
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ma neda mi se uopce opet razglabat o onome sto je vec 100 puta bilo po forumu, uvijek ce se nac netko pametan da se cudi, enivej, ako te zanima prosearchaj malo forum sto se tice thermaltake kuchista, procitaj korisnicka misljenja, i to nekog tkome je bitna funkcionalnost a ne plasticni reflektorom osvijetljeni akvarij koji ce navesti susjeda kad ga vidi da kaze 'uuuuuu, kak brija kompjuKter'.
I btw, zasto toliko ljudi koji se bave kucistima/tisinom/itd misli to o TT?
Staro 25.01.2007., 00:30   #7
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
TT su meni vecinom odvratna kucista.

nego patak bas me zanima na koje si se to ti chifovo kuciste izrezao ? mislim ja sam ih rastavio i sastavio jedno 200 i nikada se nisam porezao a bilo je mislim ama bas svih vrsta od dragona do lcx, lbx bagre. Tako da me stvarno zanima.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2007., 09:35   #8
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova

nego patak bas me zanima na koje si se to ti chifovo kuciste izrezao ? mislim ja sam ih rastavio i sastavio jedno 200 i nikada se nisam porezao a bilo je mislim ama bas svih vrsta od dragona do lcx, lbx bagre. Tako da me stvarno zanima.
To sam upravo ja htio pitat, poceo sam sa a office dragonom koji je fakat malen kad unutra natovaris 3 harda i X850XT i jos uvijek mi nije uspjelo se porezat, da sada ne pisem romane o LBX/LCX/BA/CA serijama koje sam slozio frendovima. I nikako da se porezem :confused: .

ALi nema beda rekao sam da cu slijedece godine kupiti jedno TT kuciste umjesto bora da mi svijetli za bozic.: cheers2 : cheers2

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2007., 09:48   #9
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Obrisan spam i flame, nemojte da opet krene u tom smjeru.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2007., 12:18   #10
patakmeister
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Moj komp

patakmeister's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Još pitaš

Citiraj:

A lijepo sam napisao na dobro obrađen lim sam se izrezao! Još onako usput u tom modelu stavit 4 diska i zatvoriti kučite je poduhvat za Nobelovu nagradu!!
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 25.01.2007., 12:22   #11
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
pa sto se tice lcx i lbx serija se moraju uzeti sata L konektori jer inace stvarno tesko da ces zatvoriti vrata

gle patak nije da te ja napadam samo eto kazem da mi je bilo cudno ali to sto si se ti porezao neznaci da nisu dobra kucista jer i ja sam se porezao na papir pa opet ak kuzis poantu.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2007., 13:19   #12
patakmeister
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Moj komp

patakmeister's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
više ne znam kako da ovo nazovem

Citiraj:
pa sto se tice lcx i lbx serija se moraju uzeti sata L konektori jer inace stvarno tesko da ces zatvoriti vrata

gle patak nije da te ja napadam samo eto kazem da mi je bilo cudno ali to sto si se ti porezao neznaci da nisu dobra kucista jer i ja sam se porezao na papir pa opet ak kuzis poantu.
Gle ovako ti si kao software guru ja sam metal guru i znam kad je metal dobro obrađen recimo kvalitetom N6 brušeno ili glodano a na tom Čufteku je metal obrađen kvalitetom N12! I nije kučište u kome smetaju konektori za diskove već smeta sami nosači diskova!!: wtf :
Staro 25.01.2007., 14:16   #13
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
@ patakmeister

Pretjeruješ. Nije kučište baš svo lijepim zavojima, ali bome nije niti rezača mašina. Mislim da tu nije riječ o kučištima nego o spretnosti. Chief ima debeli lim i zaobljen u većini slučajeva i ako se na njega porežeš, onda stvarno imaš peh. Neznam kakvi su ovi skuplji TT-i, ali vidjeh Mambo-a i mogu reći da je kučište blago rečeno koma što se izrade tiče. Shark se i meni sviđa, ali opet ga ne bi kupil jer je jednostavno preskup.
I da, danas se koriste oznake Ra za oznaku kvalitete (N su stare oznake ), barem kod nas ^^

Chief-a ima i po 320kn valjda, a sada, ko ga voli, nek izvoli. Iako je ovdje tema koje je kučište najljepše, a ne najbolje po kvaliteti, tako da ste vi skupa samnom otišli u OT. Ljepota je subjektivna...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno