|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Koji bežični internet izabrati?
Brat mene pitao,ja pitam vas... Znaci on se sada nalazi u zagrebu,ima računalo na akademiji u svojoj sobi,a nemaju telefon,kako bi imali adsl...pa je sada potrebno nešto poput webnwalka ali bolje,da ne ide preko mobitela,vec samo komp+modem=internet gledam ovu vip ponudu za hsdpa i umts... dajte pomozite da odebaremo,sto je najbrze,najeftinije itd...znaci ono the best hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
the best je pričekati wimax koji kreće u zagrebu u prvoj polovici ove godine od optime ili oiv. bit će daleko brže i jeftinije od vipa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
e sada... ja se raspito za wimax, optima vec pruza tu uslugu u splitu... e sada nije ni toliko jeftino... oko 600-700kn cca jednokratno+220k mjesecno na ugovor 24mjeseca flatrate... nemoze se uzeti manji paket od flatrate-a na ugovor, osim ako hoces mozes kupiti opremu za 4000 cca pa si onda placati najmanju pretplatu ![]() e sada ako si fanatik da ti treba flatrate nije toliko strasno ali ako si skromniji korisnik ko ja kojem treba 1-2 Gb onda je malo previse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a koja je brzina toga? edit: inace vec 2 dana pokusavam uvjeriti www.vip.hr da mi kaze koju rijec o tom novom "brze od adsl-a" bezicnom internetu, ali nigdje nista. ima netko link?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
http://www.optima.hr/wimax.aspx Usluga je dostupna korisnicima na području Splita, Rijeke, Opatije, Čakovca, Osijeka, Đakova, Valpova te mjestima koja su udaljena 5 do 7 km od navedenih gradova.
![]() |
#6 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
pa za flat rate 220 kn nije puno. pogotovo ako dsl nije dostupan
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ma nije puno 220kn mjesecno za flat puno je ugovor na 2 godine i onih 100 ojra cca. kao za prikljucenje ili sta vec... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|