|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
NVIDIA BIOS Editor (NiBiTor) 3.2
Glantz novi: http://fileforum.betanews.com/detail...r/1041348498/1 Main features Detailed BIOS information output Device ID BIOS Version BIOS Date Vendor Core/Memory Clock display 2D Core/Memory Clock 3D Core/Memory Clock Throttling Core/Memory Clock Core Voltage display 2D Voltage 3D Voltage Throttling Voltage Memory Timings display Product Identification Ability to modify the several BIOS Parameters Core Clock defined within the BIOS Memory Clock defined within the BIOS Core Voltage defined within the BIOS Memory Timings defined within the BIOS Temperature Settings defined within the BIOS Fan Speed Settings defined within the BIOS Specific Boot Settings Graphics Card OEM and Advanced Signon Message Monitor Specific Parameters Graphics Card Initiation Settings TV Mode Selection (NTSC/PAL) Ability to check BIOS Integrity BIOS Checksum Checking BIOS Structure Checking Changes in this Version : Added Support for GeForce Go 7950 GTX PCI-E Added Support for Quadro FX2500M PCI-E Added Memory Timing Support and Bootup Clock GeForce 8800 GTS (G80) GeForce 8800 GTX (G80) This new version is build upon the logic of the previous version, with some minor fixes and a redesign of the Unknown devices support... As always for extra features, settings and support please provide us your Original BIOS.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
lijepo. hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
možeš ako kartica nema zašitu npr na 7600/7900/7950 seriji ne možeš iz biosa mjenjat napone - mislim možeš ti postavit veći napon ali se on neće aplicirat već će ostat def npr na 7900GT možeš ti stavit npr1,45v i takvog ga flashat ali bez obzira na to napon će ostat 1,2v Te ćeš za stvarno povećanje napona morati posegnuti za volt-modovima (hardwareskim) za 7300 nisam siguran dal to radi ili ne ali mislim da je ista priča.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Probao na 7300GT. Nece. Ne znam na kojem naponu je mema ali obzirom da je 1.2ns i nece preko 1600MHz bas i nije neki visok ![]() U biti je na dodir mlaka, cak i overclockirana. To je jos jedan argument koji ide u prilog cinjenici da je ona na relativno niskom naponu. Ma svejedno, nek ostane na 600/1600. Makar se ne grije puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
kod mene ide bez problema na 1680, iz drivera ne da vise (doslovno, klizac na kraju ![]() no dobitak nije neki u odnosu na 1600, mozda 100 bodova u 3dmarku a to je mozda jedan fps vise po testu. visoki clock ne moze vjecno izvlaciti manjak pipeova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma da, grafa ionako ima visok takt memorije, ipak je GPU uze grlo. Ja sam svoj GPU digao na 600, cini mi se da moze jos malo al mi se ne da testirat ![]() No ode ovo u OT. Tema je o Nibitoru opcenito a ne o nasim nabrijanim 7300GT. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|