|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Novi 19'' > LCD ??
Spremam se investirati do 3000kn u novi LCD monitor. Pretežito ga koristim za gledanje filmova,crtanje u AutoCad-u,povremeno igranje igri(CoD2,Unreal). Pa mi slobodno preporučite nešto u tom cjenovnom rangu? 1.pitanje - dali su bolji "obični" ili Widescreen monitori?naime,mislim si da ak kupim WS da se neću moći priviknuti. kao npr. ovaj kaj je došao u Links: PHILIPS fala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...carpe diem...
|
*bump da vidimo oće li biti uspjeha 2.put.stvarno je hitno. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
a gle, widescreen, svakako. ja sam se priviknuo u roku 2 minute.. ![]() samo kupi što veću dijagonalu možeš.... P.S. ovaj philips sa linka dobro zvuči, a kako Philips proizvodi jako dobre monitore, ne znam zašto biovaj bio iznimka pa bio loš. ja bi ga kupio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Istina je da Philips ima ok monitora, samo ovaj koji je on linkao i nije baš nešto. TN matrica, 6-bit boja itd. to Kalixius: na tvoje pitanje da li je bolji "običan" ili widescreen monitor nema jednostavnog odgovora. Ovisi od korisnikovim potrebama, navikama, aplikacijama koje koristi itd. Moraš znati kako npr 20" widescreen monitor ima vertikalnu stranicu poput 17" monitora, što je nekome premalo. Ja npr. ne bih gledao ništa ispod 23" widescreen. Najbolje da sam pogledaš, pa odlučiš koja ti se opcija više sviđa. Budući da tražiš 19" LCD za 3000kn, mislim da Philips 190P7ES odlično odgovara tvojem opisu - bit će dobar za sve namjene koje si naveo. Koristi MVA matricu i ima kvalitetan prikaz. Nešto ga baš i nema zadnjih dana po dućanima, ali najbolje da pogledaš sam (znam da su ga dražali u Autornicu, a Formel ih dobavlja manjim dućanima - možeš nazvati njih, pa pitati). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...carpe diem...
|
čini se da ću ostati na "običnom" LCD-u,ali 19''. pitanje - a šta se tiče Samsunga?koji je ovak dobar u tom cjenovnom rangu.ja sam gledao onaj 941BF koji je crni a taman mi se uklapa u moje komp. područje. ![]() još malo neka se skupe komentari i iskustva pa ću odlučiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |