|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
mozilla i banke
znaci, ja starom jucer na komp instalirao mozillu, i dodjem danas iz skole, kad mi se pocne zalit, nije mu se zeljelo spojit na hyponet bankarstvo. kad sam se probao spojit pise ko kad nema stranice.: stoopid iz ie rad normalno.... jel ima netko ko koristi hyponet preko mozille? jel nesto trebao posebno podesavat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Možda nekaj s javom? Uglavnom neke banke imaju da im radi samo s internet explorerom. Radi i s operom većinom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
mozillu je treško natjerati da radi s karticama ili minikeyevima..da se ali je muka živa ![]() koristi IE i sve ce ti biti ok... pitanje: ima li ti stari karticu i citac ili ima token? btw: daj mi samo reci koji error baci..mozda bi i znao u cemu je stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Probaj IE Tab https://addons.mozilla.org/firefox/1419/ ja ga koristim jer mi neradi kako treba stranica od faksa, i onda u postavkama dolje desno namjestis da ti tu stranicu uvijek tvara u IE tabu i nema problema. kada god ti stari upali hypo stranicu se pali IE unutar firefoxa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Yep, i ja moram Zagrebačku banku preko IE Taba otvorit jer mi inače pukne veza nakon plaćanja naloga. Većina admina napravi samo za IE i možeš se slikat. Čak i na PPC-u moram ić preko trikova...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Erste banka fercera s FF, ali ona nema tokena, smartcarda i sl. već najobičnije šifre koje dobiješ prilikom otvaranja NetBankinga.
![]() |
#8 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() btw: problem mozille je što ne prepoznaje kriptografski uređaj...sada za volksbank IB imam trik sa importom jednog .dll filea te se sada vidi i radi za mozillu..ali i to je kemija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
tokeni rade uredno, ali ne rade certifikati (kartice)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pod naletima kopita zla
|
horza ima pravo...tokeni i kartice su različiti u potpunosti ![]() različite tehnologije u potpunosti kod tokena ima svoj user name, pin i otp (broj koji generira token) tvoj token jer usklađen s serverom banke te u svakom trenutku OTP (one time password) je isti na tvom tokenu i na severu certifikati funkcioniraju na šhemu razmjene ključeva...tvoja kartica na kojoj je certifikat komunicira sa serverom te razmjenjuju podatke te prilikom ulaska na net bankarstvo ti svom certifikatu na kartici pristupaš passwordom kojeg si ti zadao ili su ti oni dali (zavisno od banke) uglavnom ima toga puno za pricati..ovo je bilo u kratko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
da, stari ima karticu za posao i token privatno. znaci nista od mozille i hypobankinga... steta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
|
probaj cimnuti njihovu sluzbu za korisnike a i uputama ti pise koji pretrazivac trebas koristiti... ![]() RTFM ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|