|
![]() |
#1 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
savjet u vezi matične
zamolio bih vas da mi preporučite matičnu ploču (ili mi barem recite koje treba izbjegavati ![]() matična mora biti AM2, imati FSB 1000MHz, PCI-e, SATA II i integrirani zvuk ugradit ce se u novi sustav koji ce se najvise koristiti za gejmanje hvala na prijedlozima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
eto vuco preporuča gigabyte m55+, pogledaj si njegov topic "AM2 zrelo voće" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
DFI Infinity za AM2 mi se cini OK izborom, i unutar je tih 700kn ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Nekako me privlaci MSI K9NU Neo-V upogonjena ULi M1697 chipsetom jel neko mozda ima kakvih iskustva s tom plocom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Imao tu DFI i Asus M2N32SLI deluxe a sad imam tu Gigabyte i najbolja mi je. DFI ima dosta problema sa memorijom, neće svi brandovi raditi kak spada (SuperTalent, GoodRam) al ima dobar BIOS i dobro se cloka. Asus je dosta skupa ,pitanje dal ti to sve treba šta ima a ova Gigabyte je taman nekak zlatna sredina. Sve memorije kaj sam probao na njoj rade normalno na defaultu i overclokane. Ak imaš memoriju za koju znaš da sigurno radi dobro sa DFI matičnom uzmi je al ak nisi siguran uzmi Gigabyte. Što se tiče MSI-a neznam za ovu kaj te zanima ali imao sam MSI K9N Ultra i vratio sam je drugi dan, čim sam podigao fsb sa 200 na 210 ili više nije htjela raditi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|