|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mozart SX VC7001SNS
ako netko zna gdje bi mogao nabaviti front sliku ovog kucista u prirodnoj velicini bio bih mu vise nego zahvalan. treba mi za jednu prezentaciju Media centra u kojem predstavljam izmedu ostalog i to kuciste a ova slika sa sluzbene stranice je toliko mala da kad isprintam izgleda ocajno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
a-a ![]() 1) treba mi bas front view, tipa ovo 2) to su kucista "Mozart", ne "Mozart SX" ![]() ![]() ma nema veze, hvala svejedno decki. isprintao sam ovako pa ce biti dosta valjda. bit ce ok da vide ideju samo. prezentacija je ljudima kojima je nepojmljivo da racunalo moze izgledati drugacije od velikog bijelog ruznog towera. a ja im zelim pokazati sve blagodati media centra pa da onda skresemo neku lovu svi skupa u to. da, dobro ste pogodili, radi se o mojim starcima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pokaži im bolje onda Silverstone kućišta. ![]() Inače Mozart SX, to od 90mm sam i ja mislio uzeti, al odustao jer ima očajno riješeno stavljanje PCI kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma moze imati kakvo god hoce. kad ih jednom stavim to je to, ne vidim razloga za diranje icega. sto danas slozim za HTPC moze me sluziti godinama (s tim da ja kad slazem nesto slazem onda to kako spada, dakle ili max kvalitete i konfora za potrebe ili ništa). eventualno svako malo da ga se pocisti i to. za savjete o hladenju, napajanju i ploci cu pitati kasnije, kad cu sastavljati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kažem ti da je problem uopće staviti prvi put u to 90mm kućište bilo kakvu PCI karticu. Ima dva slota, al samo jedna kartica stane (kartice se slažu paralelno sa matičnom), znači ako kojim slučajem imaš zvučna + tv kartica nemere. Ili nedaj bože kartica za satelitsku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|