|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
htv i virtualna pozadina
ne znam koliko je sportaša na ovom forumu, ali bacite oko na treći program, svjetsko prvenstvo u atletici... zagrebački studio se sastoji od voditelja, gostiju i fotelja, ostalo je simulacija, što se može primijetiti i bez da se zna za taj podatak s obzirom da se oko glave voditelja najčešće nalazi tanka aureola. kao, napredak, digitalna televizija, u korak sa velikim svjetskim kućama, bla, bla, bla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
bas su prikazali u meridijanu kako izgleda studio to je obicna plava soba u kojoj su samo stolice i mi na TV vidimo ,kao da ima ona dva tv i oni ukrsai okolo ma luda je danasnja tehnologija ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
možda netko s televizije posjećuje forum pa da se sazna koji hardware stoji iza toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
da li se netko sjeća fortune iz osamdesetih, to je bilo nešto kao loto, izvlačili su se brojevi iz bubnja? uglavnom, znam da je špica za forutnu bila prva koja je napravljena na compu i znam da sam jedva čekao prvo pojavljivanje da vidim to čudo. ono što mi je ostalo jest da su se kružići s brojevima dizali red iznad i putovali desno ili lijevo da bi zamijenili neki broj pa da se to sve fino posloži po redu i mislim da je i tada postojala ta aureola (pošto je u pozadini bila živa slika). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|