|
![]() |
#1 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Warcraft Board Game, iskustva
Daklem, budući da je od danas ako se ne varam veliko snjiženje u Land Of Magicu, a ja sam fan starog Warcrafta 3, kojeg i još sad odigram koji put, došoh na ideju da kupim board game navedene igrice. Kako? Pa kad sam vidio koliko je igra pojeftinila( link svih proizvoda na akciji: http://www.landofmagic.net/razno/snizenje_01-07.html) Znači prije je igra+expansion koštala 620kn, a sad sve dođe 330kn... I da, pročitao sam na netu već miljon recenzija, ali nikad nije naodmet da me sunarodnjaci savjetuju oko kupnje, jer želim biti 100% ziher, jer 300 i nešto kuna jednom studentu koji zarađuje za studij nije baš "sam tak lako" iskeširati. Pa bih vas zamolio da ako ima ikakovih iskustava, ili ako je netko igrao, ili posjeduje navedenu igru da ju samo ukratko opiše i objasni razloge za ili protif kupnje. Hvala, pozdrav! : hello2 : Isprika na 2 naslova, nešt mi bilo zaštekalo, pa sam 2put kliknuo Submit Thread, pa možete iszbrisati jednog! Zadnje izmijenjeno od: iggyone. 03.01.2007. u 03:51. Razlog: zašteko mi net |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto samo da se javim da sam kupio igru, a ekspanzije trenutno nema, ali doći će i ona na red. Igra je ok, mogla bi biti i bolja, no budući da je društvena igra na ploči i sadrži više turnova u kojima morate i koji puta stvarno promisliti kaj ćete i kako, procjenjujem da je vrijedila te novce. Jedini minus ide figuricama....no svejedno bolje male debele drvene figurice od minijaturnih plastičnih od rizika koje smo već pola pogubili. Može lock. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Buraz mi je nabavio prije nekog vremena - odigrali par partija i izgubili interes u korist Perto Rico ( 5+ board game ) i Civilisation ( traje i traje i ... ). Nedavno bratić nabavio WoW board game - ZAKON igra ! Malko je početni setup kompliciran i borba je prvih par puta zbunjujuća, ali kad se to savlada opaka igra ![]() Toplo preporučam. Jedino kaj igra zahtijeva PUNO prostora, stvarno puno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Kaj nitko ne igra D&D :P vise |
![]() |
|
|
Oglas
|