|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
preporuka: osvijetljena tipkovnica
molim vas, reci te mi gdje ima za kupiti osvijetljenih tipkovnica, narucio sam na netu sa www.links.hr ali su mi nakon par dana odbili narudžbu i rekli da to nemaju u ponudi niti ce dobivati uskoro.. u Osijeku jos imam hgspot, i ve-mil ali oni imaju samo neke astronomske tipkovnice od 600kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Naruči si od Saiteka iz Linksa, mislim da imaju nekoliko tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem..meni je naružba došla za 2 dana..lijepo spakirano..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
sam da se nadovežem na Brown Acid to ti je owa http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.200.101 ima taka i plava... iako bih se ja protegnuo i kupio logitech G15... Ili owo... Logitech G11 Gaming keyboard USB 449,00 2 god. isto osvjetljena samo što nemash Lcd,imash 2 god garancije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
..a opet..Saitek-ovi modeli mi nisu lijepo oblikovani.. ..izašla je nova osvjetljena tipkovnica od Logitecha..koliko vidim nema je još po trgovinama, no mislim da će bit +1000kn
![]() |
![]() |
#5 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
de daj neki link ,ime tipkownice da widim to chudo...: lol2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Logitech G15 za 600 kunića se stvarno ne isplati.toliko ta tipkovnica ne vrijedi. ak se već dvoumi između Saitek Eclipse i G15 onda Saitek.ljepši dizajn,ugodnije plavo svijetlo,fine i mekane tipke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
postoje i revoltecove lightboard al svjetlo nije isto zato sto su tipke poluprozirne http://www.revoltec.de/english/index_de.htm tog ima kod nas za kupit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|