|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
E to i mene zanima, a i zanima me dali podloga igra bitnu ulogu opće? Jer nikad ono nisam imal neku kul podlogu, evo ovu sad kaj imam sam ftrgnul s onoga digitrona s podlogom i zakelil sam ju na stol ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NECRIS DARKWALKER
Datum registracije: May 2006
|
Ja sma baš prekjučer kupio Steelpad 4D,i podloga se stvarno super,ima 2strane jedan je skroz glatka,a druga je malo hrapavija i na njoj se igram.Meni je super,a igram isto fps-aa i fear Prije sam imo onu iz hgspota(plavu) za 4kn i razlika između njih je OGROMNA!
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
nema bolja. ovisi shto volish. glavna razlika je u tome da li zelish shto bolje "klizanje" ili "kocenje". znaci na plastici/metalu/staklu/ i sl ti mish klizi lakshe. na platnu imash trenje. neki vole jedno(shto gladje brze), neki drugo(trenje, kontrolu) na prvom ti je recim boljka shta troshish nozice na mishu, i kako koja ne neugodna za ruku. platno ti se teze cisti (iako se noviji podloshci bez problema ubace u mashinu). necu ti reci shto je bolje, no mogu ti reci da ako se odlucish za platno, da imam dobra iskustva s steelpad qck+. imam ga vec vishe od godinu dana, i nije izlizan niti se "rascvijetao" (shto je obicno slucaj s 10kn platnenim podloshcima). razer mantis je inace everglade titan afaik (ili je speed..dunno vishe). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|