|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ove 2 matične
naime išao sam jutros u jedan dučan sa elektronikom i htio sam kupiti jednu od ove 2 matične,,,,,,no prodavačica mi je rekla da ako ču uzeti ovu prvu matičnu da če izgorjeti i procesor i matična i šta ja znam još.....samo da natuknem,procesor mi je e6400........ http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...27634419507128 ovo je druga matična......... INTEL G965 za Core 2 Duo,1066MHz/775,4x ddr2,VGA+PCIee,2xS-ATA2,SOUND,4+6xUSB 2.0,2xPCI,1GbLan,firewire.cijena te je 950 kn............. molim objasnjenja i odgovore ako vam nije problem jer mi je zaista hitno,do srijede moram odlučiti koju ču uzet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
LOL. nece nist izgorjet. to je u biti vrlo dobra ploca za e6400. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
i ne samo za e6400,nego i za e6300 i e6600 i sve core 2 duo, sto je toj prodavacici,lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Luđakinja, treba je banat, sutra otiđi tamo i zovi šefa da mu ispričaš božičnu priču: nono :...
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
uzmi slobodno bilokoju core 2 duo plocu na nasem trzistu...samo pazi da je 1066 mhz bus! ako oces klokat...uzmi ili jednu ili drugu...kog gigabyte sam pazi da ti ram nije d9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Prvo, nemoj slušati što ti prodavači i prodavačice govore, bilo da ti nešto hvale ili kude. Drugo, ta Intel ploča je bazirana na G965 chipsetu, znači ima integriranu grafiku, i ne isplati ti se kupovati ju (osim ako želiš integriranu grafiku, bez normalne grafičke kartice). Inače je ta Gigabyte ploča ok, ako gledaš ploče u tom cjenovnom razredu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|