|
![]() |
#1 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() ovak... iam onaj atijev Theater™ 550 PRO na posudbi...ak bude dobro kupujem... uglavnom...imam novu ploču sa pcie portom za grafiku, pa sam trenutno osuđen na intelovu onbort grafiku... sad mi se atijev software za gledanje istog dost kolje sa tom onbord grafikom i trebo bi neki super programčić za gledanje tv-a na računalu... pa ono... pomagajte... puno zahvaljujem unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Chris tv.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I'm nightrider
|
naajs...lukin good... : goood : enivej...ne nađe mi nijedan kanal...koristim onu ejr antenu...doduše malo je u banani...al mislim da je ovo ono što sam tražio... puuuno fala... ![]() p.s. neka preporuka za sobnu antenu ??? ono...da mog gledat htv2 na 50 rtl na 58 i slično : stoopid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Možeš probati i PowerCinema 4
![]() |
#5 |
I'm nightrider
|
probo...to mi nij doro...nekak je previše blentavo...niš nemoš podesit... ovaj cris tv je stvarno luđačka stvar... ono...ludilo... je da ima neke bubice s ovim atijem..ne radi kad ga prvi put pokreneš...al malkice tweekanja i sve ko kroz pačija crijeva ide... još sam da neku antenu nabavim... baj d vej...koji nispe ??? kad zabodem antenu u antenski ulaz...ko da sam prdno u bunar... a kad tu istu zabodem u ulaz za kablovsku tv...radi ko sat : hitthewa ne kužim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
ja imam problema i sa kucnom antenom, sve one nepravilnosti koje ne vidis na tv-u vide se preocito na monitoru... treba prijec na digitaliju...
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() |
#9 |
I'm nightrider
|
ev ja sam uspio i antenu nabavit...i iam čist ok sliku na hrt1 2, na rtl i nov@ ostalo ne mog uhvatit... e sad...pati me jedna stvar... zaš mi chris tv ne capturira fajlove veće od oko 45 min... naime... prvo sam capturirao u dvd kvaliteti (mpeg2, hardversko kodiranje ) pa mi fajl od 45 min bude oko 2.5 gb pa sam pomislio kak je problem sa arhitekturom xp-a kojane podržava fajlove veće od oko 2 gb... međutim...ja fino smanjio bitrate...povećo malo kompresiju...i...ista stvar...sam što fajl od oko 45 min sad ima oko 750 mb... jel neko zna možd ???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|