|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
audio preporuke
Bok ekipa pomozite mi! Trebam preporuku za dobre ducane u zg i rijeci konkretno za studijske mikrofone! Ako mi mozete dati njihovo ime ili link za te neke ducane sa takvom opremom. Thx i sve najbolje za bozic i novu godinu!: goood :
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
nisam u Zagrebu ali znam za Provox jer sam se bavio glazbom, bio sam tamo par puta, ne znam adresu točno, ali koliko se sjećam sa zapadnog kolodvora onom ulicom kraj doma Sportova (ubi me ak znam kako se zove) ideš do one "velike" Selske ulice, samo je prijeđeš i to ti je tamo negdje.. malo sam glupo objasnio al ne znam bolje, valjd će ti kolege iz Zg pomoći više ![]() i sretni Blagdani također: hello2 : edit:evo našao na netu, adresa im je Zagorska 2 link: http://www.provox.hr/audio/onama.aspx
Zadnje izmijenjeno od: bobe. 25.12.2006. u 13:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj u Yamahi u Ri. Mislim da je to Vukovarska ulica cca. 150m uzbrdo od Građevinskog faxa, a možeš i u Lovranu - Muzika Slavin (glavna cesta, preko puta pošte - Šet. M. Tita 4*)
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Vidi ovdje. www.novaglazbala.hr
|
|
Oglas
|
|
![]() |