|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Koji Mouse?
Dakle, u zadnje vrijeme sam se zakopao u Photoshop i htio bi uzeti bolji mouse, pretpostavljam od logitecha..i naravno nikako bezzicni..što bi te mi preporučili?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Cijena? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#4 |
Guest
|
uzmi mx518. najbolji miš koi postoi. sto posto. iplati se svaka kuna uložena za njega. sumnjao sam samo da mogu biti bolji g5 mx revolution i coperhead ali.... g5 otpada jer nema forward. revolution isto zato kae bežični moraš se za***avat sa baterijama i tako i u onoj temi prije koji mjesec su se bunili neš recezenti da im ne paše i u drugim revievima isto tako su govorili da se rado vraćaju na "stari" 518 sa revolutiona. coperhead isto tako, probo sam ga prije mjesec dana kad sam uzimo powerball u onom dućančiću u podrumu u zgradi pored linksa.. to govance od miša, preveliki ergonomija užas i položaj back forward tipaka. to je što se tiče ergonomije i funkcionalnosti. a što se tiče preciznosti sva 4 nabrojena miša su vrhunska i niko neće osjetit prelazak sa npr 518 optike na laser g5. |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mx 900 je ono sto bi ja uzeo a da je bezicno .
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
slažem se sa trpi-em, mx518 je genijalan, koristim ga već dugo, uz mx510, i pacov je skoro pa savršen, definitivno preporučam: hello2 :
![]() |
#8 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Jel mx518 bolji od mx1000 (kojeg trenutno imam)?
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja zabrijao da pise obavezno bezicni ***iga alkohol nisam ja kriv... inace mx 518 i peri
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|