|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
2 monitora jedan komp
ok znam da mogu spojit 2 monitora na jedan VGA\DVI izlaz pomoču splitera ali ovaj koji ja imam može mi samo prikazivati istu stvar na oba dva, mene zanima mogu li ja ikako da to sredim tako da mogu da odredim šta da se prikazuje na jednom šta na drugom tj. šta bih trebao nabaviti ili napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
hm... koja je graficka u pitanju... jer u biti svaka novija... i malo starija ima barem 1xdvi uz vga izlaz te bi tako se moglo spojiti i onda clone/extended opcije u driverima i to je to... ovako kada se spaja preko splitera driveri to prepoznaju kao 1 monitor jer ide na isti izlaz i zato je moguce samo clone opcija, tj isti prikaz slike na obadva monitora... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Dvije su opcije: 1) Jedna kartica sa 2 izlaza, bilo VGA+DVI ili DVI+DVI. Uglavnom sve danasnje mainstream, pa uglavnom i low end grafulje posjeduju 2 izlaza (odnosno 3 ako racunamo TV-out, ali ogranicenje je na samo 2 aktivna izlaza istovremeno, izuzev tripple-head kartica). 2) Jedna kartica + druga kartica u PCI ili drugom PCI-E slotu
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|