|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel ovo bad pixel
Molim vas nečije mišljenje o ovome http://img174.imageshack.us/my.php?i...shot001ht9.jpg jel to mrtvi piksel , da li oni moraju stalno gorit ako su prisutni, ovo je kad upalim program magic tune premium, pa se pojavi. inače na desktop nema ništa slično, i nema ni kod drugih programa. monitor je http://www.samsung.com/Products/Moni...19MEDSFXAA.asp Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nije.... Da je mrtvi piskic nebi ga ti uslikao sa SSom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ss = screenshot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
|
Molim lijepa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ahahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uhvatiti mrtvi piksel sa SS. E ovo je prestrasno i da se vidi na drugim kompovima, e to je jos strasnije. Sad sam se sjetio ljudi koji su mi donosili shortcut-ove na disketi. I kazu kakav ti je to komp pa kod mene radi. E svasta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nije lijepo smijati se covjeku ako ne zna, vec bi bilo prikladnije da ste ga uputili i objasnili mu sto je mrtav pixel, kako se manifestira te sto je screenshot a ne "haha", "lol" i "strasno". Ne, to nije mrtav pixel, vec su graficari tog programa ili web stranice pogrijesili u izradi. Mrtav pixel se pokaze na svim aplikacijama, preglednicima, desktopu i ostalome, jer to nije software-ski dio vec dio monitora, odnosno greska. Neki proizvodjaci idu po zero dead pixel policyu, neki tek iznad 3 pixela, a neki uopce ne. Uglavnom, nemas brige, monitor ti je sasvim ispravan. ![]() Vise o tome - http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_pixel
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
a malo zeke, ajdede ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
|
E os da ja tebe malo poljujem, pa da se smijemo malo tebi? ![]() Čovjek pitao, nije znao i sto sada. Nije se barem forsao znanjem ko xxxxxx (necu navesti ime, makar bi trebao), velki ocer i onda pitao kako se ugraduje uptika u racunalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
meni je upravo urnebesno smijesno citat fleksov post i onda nakon toga citat njegov sig, jer tako fino sere sam po sebi da bi to trebalo napravit screenshot i prebrojat sve bad pixele, a njegov post ih je prepun. drugo, nitko se nije direktno smijao covjeku, nit sam covjeka nazvo debilom ili ne znam sto, u pitanju jedan od tipicnih zivotnih bisera kojima se cak i oke smijat, jer zivot ih je prepun, a ogradjivat se od takvih stvari hinjenom politickom korektnoscu samo pokazuje kolko su neke individue iskompleksirane. naravno sve mora bit u granicama dobrog ukusa, sto je predjeno u nekim postovima ispod mog. kladim se da ce i njemu sve skupa biti smijesno za par tjedana kad se sjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
JDM
|
Ajde laganini odleprsaj i odi se pravit grbav na forum.hr ..... @mod: Lock ovo, problem je rijesen, kagjes dodan na ''Fleks hunting list''.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: kagjes. 23.12.2006. u 20:41. |
![]() |
![]() |
|
|