|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
komp za cca 7000kn
prijateljica mi kupuje komp i triba sve novo samo oce da ima LCD 19" i da ima gigu RAM-a i 160 GB harda. sad san gleda nedavno u mer**** jedan LCD monitor LG-iev za oko 1500 kn na akciji pa ako zna neko nesto o tome neka kaze fala unaprid!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Za što joj treba računalo? Igrice, filmove, net, grafiku, 3D, nešto treće? O tome (i budgetu naravno) ovisi izbor komponenti. Ti LCD monitori za 1500kn su voda, loša kvaliteta i ne bih ih preporučivao. Opet, ovisi o njenim potrebama i namjeni računala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ma ne triba joj za nista narocito raditi gledati filmove i slusat muziku ali je ona zapela za dobar komp i sta ja tu mogu, i evo rekla mi je danas da bi prije AMD-a nego Intela pa sad.... nebi samo tija da joj uvale neko smece |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za slušanje mjuze i gledanje filmova može slobodno uzeti neki komp baziran na s939. Radit će sve što treba, a neće puno koštati. I bit će AMD. Evo, tu imaš par dobrih prijedloga http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54611
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|