|
![]() |
#1 |
Master
Datum registracije: Aug 2005
|
Upgrade Konfiguracije AMD64 3200+
Bok svima, Već duže vremena razmišljam da malo poboljšam svoju staru konfu pa mi treba par savijeta Polako počinjem baviti amaterski 3dmaxom i još nekim grafičkim stvarima pa razmišljam o zamjeni grafe i matične radi PCI-E kartice jer trenutno imam AGP ATI Radeon X1600pro sa 256MB Imam Proc s939 AMD64 3200+ Venice Core i 3GB rama(kingmax PC 3200 DDR 400) tako da to nebih htio mjenjati Htio bi za savijet da mi predložite matičnu(s LANom) i grafu do 2500kn ukupno koje zadovoljavaju ovo za što sam naveo da mi treba. Hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Asrock Dual-VSTA, Asrock Dual-eSATA ili DFI Infinity Ultra + X1950Pro. Razmisli o tome da prodaš Venice, dodaš malo love i ubodeš neki X2 (npr. X2 3800+). Mislim da bi tu imao najveći dobitak na performansama u aplikacijama koje bi koristio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Što ne bi za takve stvari jedna profesionalna kartica, tipa Quadro ili FireGL bila najbolja opcija? Coconut ti je već napisao za matične. Uglavnom, velika većina ti danas ima integrirani LAN, teško da ćeš naći baš neku koja nema ![]() Mada, osobno mislim da tebi treba poglavito stabilna matična, a takvih ima već za 500-600kn. Ostatak utući u grafu, jer ipak je ona prioritet...
![]() |
#4 |
Master
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo odlučio sam se kako je coconut napisao DFI Infinity Ultra + X1950Pro jer trenuto sam short on cash za nekaj drugo a i ovo će biti puno bolje od sadašnjeg. Samo imam još jedno pitanje u vezi X1950Pro: Koja je razlika između SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO i ASUS ATI RADEON X1950PRO Te ako postoji razlika koja je grafa bolji izbor. Hvala još jednom
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
U cooleru...e sad, nemam pojma koji je glasniji...ali ako te ne smeta glasnoca, uzmi jeftiniju ili onu sa vise garancije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sve su ti one jednake. Sapphire je možda u maloj prednosti jer je on na dobrom glasu i jer je nastao od ukinutog ATI-jevog odjela za izradu grafa. Sa Sapphire ćeš sigurno postići nešto bolju cijenu ako je budeš ikad prodavao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|