|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Photoshop CS3 beta
Jel probao tko? Dojmovi?
![]() |
#2 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
pa nije lose,ima par dobrih stvari,ali treba toga vise ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
također imam, iskreno, još ne vidim nijednu promjenu....lol - bar kolko sam vidio nakon prvih 5 min. korištenja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Čovjek
|
Pa sad nijednu promjenu...ne znam što si ti gledao, promjena ima dosta. Nisu revolucionarne (ne znam ni što bi to revolucionarno trebalo očekivati). Smart filters, novi GUI, novi Bridge, poboljšane RAW opcije, poboljšani curves itd. - šta'š više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
|
hehe, ni to dost...ovak kad otvorim meni sve isto - jedino kad idem se zadubit u neki posel onda i otkrijem kaj novo, ovak inače ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Čovjek
|
Ne znam, ja mislim da je ok - ionako Photoshop upgrades nikad nisu bili revolucionarni (osim uvođenja layera), uvijek su to bili mali, ali korisni pomaci. Najvažniji aspekt CS3 je namijenjen Mac korisnicima - naime više neće trebati pokretati Photoshop s Rosettom, što znači dobitak na performansama (i prodaja novih Macova će dosta porasti zbog toga, puno ljudi nisu uzimali nove Intel Macove dok CS paket nije unibin). Najbolje od svega što se najveća buka digla oko novih Adobe ikona, skoro nitko ni ne komentira nove opcije i poboljšanja - naime cijela Adobe porodica je dobila nove ikone, koje sve izgledaju isto, osim pozadinske boje i teksta (npr "Ps", "Fl", "Ai", "Di", "Ae", "Pr" itd.). Kombinacija sustava elemenata i kotača boja. Nove ikone je dosta teško razlikovati međusobno, što je udarac na usability, baš me zanima kakva će sad reakcija Adobea biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Smart filter je super
|
|
Oglas
|