|
![]() |
#1 |
Guest
|
Password nakon umrezavanja kompjutera
Nakon umrezenja dvaju kompjutera pojavio se problem na racunalu koje je spojeno na modem(ovo drugo nije), naime , kako racunalo ima 2 korisnika, tako se, bez obzira da li je kabel za umrezenje ustekan i konekcija stavljena na disabled, nakon sto se ne radi na racunalu neko vrijeme, ono postavi u pocetni login za 2 korisnika i sad, umjesto da se klikom na jednog od njih jednostavno podignu windowsi, on trazi password koji mu uopce nije postavljen, znaci onaj account password za koji ja nemam pojma koji je, kako da maknem to, jer na ovaj nacin svaki put moram resetirat da bih mogla podignut win ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
moguce da je problem u screensaveru? probaj desni klik na desktop properties screen saver makni kvacicu sa "On resume, password protect" a za password stvarno ne znam, ako ga nisi postavila nema te sto traziti :-/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
maknula sam jedan accunt i sad je u redu: goood : |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|