|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Kupujem laptop tj. dobit ću ga a ne znam što izabrati. imam nekih 8000-8500 kn. trebao bi imati nekakvu normalnu grafičku (ne integriranu). bitno mi da može normalno tjerati igre. koju marku preporučate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
prvo pročitaj vodič o kupnji,a onda pitaj vranogu cjenik: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel ti dao vranoga odgovor! Ajde otvori jos xx tema vezano za tvoj buduci laptop : CoolRamb
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
MSI m655 mi izgleda kao najbolji lap za cijenu... naime, u konikomu (city centar u jankomiru - zagreb) kosta 7500kn (ne 8500, nego 7500 ![]() -turion 2.0ghz -1gb rama -ati x1600 sa 256... -80gb harda -garancija 2 godine ne sjecam se sad svih detalja, ali mislim da za tu cijenu nemozes nac bolje... jedino kaj te moze brinut je dobavljivost djelova, jer neznam kak to ide za MSI, mozda ti netko drugi ovdje moze rec nesto vise o tome : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
radije u feniksu, cijena 7300, disk od 100GB, turion 2.0, 1GB ram, x1600 |
![]() |
![]() |
|
|