|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Napokon i u HR....
Nakon što smo se tu po forumu kurčili s OC rezultatima u 3Dmarku dosao je dan kad se svi moramo pokloniti jednom čovjeku pod imenom IQGEN. Naime taj čovjek bez beda postiže rezultat u 3D marku od 30 000 bodova, ima Super-Duper hlađenje, proc Barton 3200+ koji nije ocan a FSB mu je na izvanrednih 533mhz tako da jos malo i stici ce i INTELA :RESPECT: Eto molio bih gospodina IQGEN-a da nam pruzi i kakav dokaz o tim svojim (gledo sam ZVJEZDANE STAZE) teorijama da se i sami uvjerimo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja sam za. ![]() Ajde dobri covjece, objasni ti to malo nama. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() IQGEN de nam malo objasni? koliko te kostalo samo hladenje?
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Napokon i u HR....
Citiraj:
naime ovo mu je sig ---------------------------- Brzina pod svaku cijenu! Barton 3200+ FSB400 (6825 PCMark) Iq aktivno 3-djelno hlađenje soltek FRN2-RL 2×256MB Samsung DDR400 (3087/1133 AIDA ; 5944 PCMark) ATI 9200 128DDR VIVO (7823 3DMark01-1489 3DMark03) 2×SATA Raptor 10000 rpm DVDRW NEC 1300A (ako je ispravan radi perfektno) DVD LG i Samsung CDRW TEAC 552W kutija INOX ručni rad Enermax 560W high end+ modifikacija IQGEN (ref. Di+ 100% mrežni high speed, SR<8nsec) MAG 786PF i 986PF (preporuka uz obavezan pregled pri kupovini) --sva mjerenja bez OC u deafultu-- --bez twin banka--- ----------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Re: Re: Napokon i u HR....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Ma svaka cast covjeku, kaze da moze i preko 30000 maraka. ![]() Evo poruka, ako shvatite, svaka vam dala. 1. Imam informacije 9700 koji dela kad želim ubit OC meštre 3dmark preko 30k!!! ali to je bez upotrebne vrijednosti i ona je va ovom dolje navedenom orđiđi 3200+ Bartu koji je va studiju a ne koristim ni 20% snage a za surfanje i preglede i ovo je dobra i isplativa jesam li rekao da je vivo model ! ako trebam nešto bolje ja si to i kupim ne trebam OC. hvala na pitanju. 2. ide ide a iči će još kad nabavim novog sponzora ki če dat za novu kartu pa da ju dignem bez kočenja od strane ploče,prokasa,mem itd jesam li rekao da je to aktivno 280W hlađenje i da sve pliva va -12 stupnjeva podhlađenom erozolu s tri nezavisna isparivača za svaki hladnjak i propela na vanjskom isparivaču od 12 inča ploča je preuređena nije standard i fsb ide na 600 mhz 3. kada napraviš hladila dobra ko moja ka mogu na kvdratnom mm otpeljati brzo temperatur nije dušik(ali bi treba probat jedan dan) a granica prokasa u pc marku dostiže četveroznamenkasti broj i normalno cijela ploča leži va erozolu ki je na -12 stupnjeva i još ima dodatna 3 djela za krio točku 280W kompresor Dunffos itd da ne nabrajam otvaraju se vrata raja a OC postaje pitanje za kemičare kada če se sudariti dva elektrona na jednim vratima si skužil trebaš napravit slično da bi se uvjerio iako je solidna stabilnost moral sam puno stvari preraditi na ploči (to više niki ne dela) npr sinkrono 533mhz ide još ali se ruši i tad dobivam te rezultate kad ploča i prokas nisu usko grlo i puste grafičku da poleti do krajnje granice njene memorije Majstore, stvarno nas zanima kako to uspijevas. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() ![]() ![]() ajd nek posta slike da vidimo kako taj sistem hladjenja izgleda ![]()
![]() |
#8 |
..
|
ha? to je moj jedini komentar.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Kako se meni čini taj čovjek je pročitao nekoliko knjiga o hardveru i je uvjeren da je najpametniji na forumu. Ne kažem da nema 30000 maraka ali ipak bismo svi mi na forumu to željeli vidjeti. Zanimljivo je da ima toliko bez ikakvog overclockiranja dok su drugi na forumu sretni kad imaju rezultat oko 13000 - 15000 marka. Može li mi netko reći iz koje je on države jer se moram jako potruditi da bih si preveo njegove poruke. Da se i ja pohvalim. Moj rezultat u 3D marku 2001 je 555 bodova. 3D mark 2003 se bojim pokrenuti da mi ne bi izgorio kompjutor. (Ovom porukom nemam namjeru uvrijediti dotičnog gospodina nego bih samo želio vidjeti kako izgleda taj kompjutor). :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
e ljudi pa nemojte na takve fore nasjedat.. pa klinac ima radeona 9200, jedva preko soma 3dmarka i brije okolo sa porukama svima za koje je vidio da imaju overclockiran komp u sig-u. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Head Of The Radio
|
Ja sam čitao na netu da je jedan "čiča" nafriljio 3000+ na 3.6GHz(ne 3600+ već 3.6GHz) ali sumljam da i on ide preko 30k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
imo je master jozha 30k+ skor u 3dmarku i snimio screenshotove.. to je dobio prilikom neki testova maticnih kad mu se procesor totalno vukao, u 3dmarku je imao po 2-3 framea i na kraju mu je izbacio rezultat od preko 30k ![]() mozda da probam stavit proc na fsb 1mhz..
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Moran postat ovaj legendarni master jozhin score Da ste mi vidjeli oci prvih par sekundi kad sam ovo vidio ![]()
![]() |
#16 |
PC Ekspert
|
jos jedna
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
a sto reci ![]()
![]() |
#18 | |
Stane
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
Lijepo, trebas samo srece imati i imati dobru seriju procesora ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Stane
|
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
Znam da malo kasnim sa odgovorom ali eto ja glavom i bradom. Nemojte me ništa pitati kako jer je to bilo spiritualno ikustvo za men koje je graničilo sa orgazmičnim iskustvima sakajuba gejši pojačano dobrom ladnom pivom u trbuhu. ![]() Ak netko želi znati nešta više neka pita |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|