|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
poz za hlađenje si uzmes katanu alcu za proc i kupiš si koji vent za kučište da imas bolji protok zraka, grafičku ti preporučam da uzmeš polovnu tu na tržnici 6600GT ili 6800LE i obavezno si ubodi neko normalno napajanje, jer ovo sto si dobio uz case je cisti shit ![]() bilo koje brand name od 300w pa na dalje je dovoljno, znaći gledaj chieftec, fortron,enermax... ps: dobrodosao na forum ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Sig ti je masno prevelik. 5 redova je max. Smanji ga obavezno. Napajanje, može najobičniji ATX,ATX 2.2 ti ne treba (osim ako imaš sata diskove ili čisto da to napajanje možeš koristiti i u budućim konfama). Uzmi npr. Seasonic 330W u Linksu. Za grafu uzmi npr. 7600GS ili GT AGP ako možeš naći, X1600 Pro AGP ili rabljene 6800LE ili NU.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Najjača grafa koja ide na AGP je X1950Pro (cca. 2k kn). Kažu da njen tvornički cooler nije loš, ali da je Zalman VF-900 bolji i po pitanju buke i po pitanju hlađenja. Napajanje nema veze s kućištem tj. napajanja su standardiziranih dimenzija tako da u kućištima imaš predviđeno mjesta za njega.
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, ili GeForce 7800GS AGP. Ali se imho te grafe ne isplate za AGP.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Uzmeš si nekog Fortrona/Chiefteca 350/400W i miran si... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Da, mislim da ti je i X1650Pro dovoljna.. evo ja sad pred bozic uzimam jednu pa ti mogu i javit kako se ponasa ako hoces (komp mi je tu negdje ko tvoj po performansama)
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja ću ipak 7600 gt agp,denton postaj scorove,možda se preodlučim na radeona li čisto sumnjam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
kao što su ti već rekli, promijeni napajanje i uzmi ovog Fortrona ili Seasonica ako novci nisu problem jer je bolji izbor po meni grafiku bi ja uzeo 7600Gt, iako i 1650pro nije isključena no još se čeka neki dobar review tu na forumu ako imaš CNPS7000B-AlCu ja ga nebi mijenjao, jer mislim da je dovoljan za Northwood, eventualno promijeni pastu i to je to
![]() |
#13 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
opce ti je poznato da NO NAME napajanja i nisu bas nesto, bučna su, rado pregore i time povuku dobar dio ostatka konfiguracije sa sobom. moja preporuka chieftec ili fortron 400w obasu cca 300kn u ve-milu. ovaj coolercic sta velis da ti gore pise AGP8X i da je jako bucan to je northbridge cooler i njega zamijeni pasivnim plavim zalmanom (cca 30kn) grafu uzmi po zelji moja preporuka neki ati x16xx ili nvidia 7600 dobrodosao na forum ![]()
![]() |
#14 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Radek X1650Pro je znacajno sporiji od 7600GT. Ali i jeftiniji..pogotovo kad ga nabavis za 800kn ![]() Uglavnom, evo link na moje brojke http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=55781
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|