|
![]() |
#1 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Višenamjenski uređaji
Laser, print/scan/copy/fax trenutno sam u dilemi izmedju Canon LaserBase MF5750(2500kn) i Samsung SCX-4521f(2000kn), da li znate mozda za neke mane ovih uredjaja ? Ima li jos koji uredjaj na trzistu slicnih specifikacija i slicne cijene, pa da ovo postane trilema
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Upravo za firmu kupujem manju kopirku pa sam se i ja našao u nedoumici. Multifunkcionalni uređaji su jeftini, ali cartridge košta i ne izdrži dosta stranica. Nezgodno je i to što svi ti uređaji rade samo uz podršku softvera tj. komp mora biti uključen. Za razliku od njih kopirke su skupe u startu, ali toneri izdrže daleko više kopiranja. Bitno mi je i to što one rade bez kompa. Pa ti sad vidi što ti je bitno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rade oni i bez kompa, ali samo kopirka i printanje slika s fotoaparata. Što se mene tiče, ja bih pod svaku cijenu izbjegao takve uređaje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
koliko kostaju manje kopirke (moze neki link)? @ domy: zasto da se izbjegavaju ti visenamjenski uredjaji inace uredjaj ce se koristiti u javno biljeznickom uredu (ali ne svakodnevno)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam namjeru kupiti jedan višenamjenski uređaj print/scan/copy (nije nužno /fax) A3 ili još bolje A3+ formata. Cjene do 20 000kn (može i manje). Dali znate možda koji bi to mogao biti proizvođač, model i gdje se može kupiti u RH. Zadnje izmijenjeno od: ????. 19.01.2007. u 00:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|