|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Koju grafičku da ubodem?
Ovako skupljam pare i informacije za novi komp, pa sam malo zapeo na grafičkim karticama Koju bi mi vi grafičku preporučili a da nije skuplja od jedno 800-900 kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Koju grafičku da ubodem?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Je, zaboravio sam napisati da mi je glavna namjena gledanje filmova, pa bi htio da slika bude ok, inače planiram kupiti 19" Samsung 957MB, ali volio bi da mogu odigrati i koju igricu;-) I htio bih NOVU karticu! Kakve su GF FX 5200 i Radeon 9200? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
jebemu, gledam tv-out na ATIu, gledam na nvidiji.... pa sad, ili ja gledam neke lose ATIje ili odlicne nvidije ili nema neke razlike????? kako vrijeme prolazi sve to oko tv-outa mi sve vise lici na price za malu djecu koja od njih dobiju poteskoce u razvoju i u 30oj godini neilaze po mraku iz kuce |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
tako sam i ja razmisljao nekad davno a onda sam shvatio da polovno osim sto je jeftnije i sigurnije je.... ako se netko pita kako.....po mom iskustvu i nekih ljudi koji rade u servisima vecina stvari koje krepaju to ucine ili pocmu davati cudne simptome u prvih mjesec dana rada.....iako uz novo dolazi garancija nevrijedi gubit dane dokazujuci nekim neobrazovanim kretenima da stvar nvalkja i da ju trebaju zamjeniti |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|