|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Koju zvučnu? (X-Fi)
S obzirom da sam odlučio zamijeniti onboard zvučnu karticu XFi zvučnom i sad ne znam što kupiti. Vidim XFi Xtreme Audio (OEM i retail), XFi Xtreme Gamer i XFi Xtreme Music. Nekako me najviše vuče Music (zbog veličine i konektora), ali ako netko ima bolju ideju, otvoren sam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Extreme music, od te tri, inace za 400kn je najbolja Audigy 4. Skoro sam otvorio slicnu temu...i dobio takav odgovor. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Xtreme musikica bul za 650 ćuna.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Što je s driverima? Čuo sam da su katastrofa. Da li postoje sređene ili modificirane verzije bez bespotrebnog smeća? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
U Osijeku 609kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
op 5 PC Sound Cards 1) Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Creative has been in the market of hardware accelerated PC audio since its beginning. Now they are one of the last companies to offer hardware acceleration in a PC audio card with their latest X-Fi line. The Platinum model is not the highest model available but it does have a lot of features. Included with the card is a multimedia remote and an interconnect box to allow audio connections on the front of any desktop computer. This really is one of the best audio experiences available. 2) Creative X-Fi XtremeMusic For those looking for high quality computer audio for gaming, movie watching or audio creation but don't need all the fancy add-ons that come in the more expensive X-Fi models, the Xtreme Music is an excellent choice. It has the same audio processor at the more expensive models so it can still do the various sampling rates, surround sound upmixing, surround simulation and 24-bit Crystalizer. Definitely an excellent choice for those looking to play PC games. 3) Auzentech Xplosion 7.1 Computers are becoming a major component for home entertainment systems. The problem is most PC audio cards use individual audio connectors for each channel rather than a standard digital surround sound standard like Dolby Digital. That changed with the release of the X-Mystique card and now replaced by the higher end X-Plosion 7.1 card. The support of Dolby Digital Live allows the card to automatically encoded the audio from the computer to connect with a home theater Dolby Digital audio receiver for high quality surround experience. 4) Turtle Beach Montego 7.1 DDL Like the X-Plosion audio card, the Turtle Beach Montego DDL card also supports the Dolby Digital Live for connecting to home theater systems. Unlike the X-Plosion card though, the Montego offers both an input and output optical SPD/IF connectors for more flexibility. Prices are roughly the same as well as features, so the choice really comes down to driver support and connectors that you might require. 5) M-Audio Revolution 5.1 If you don't require fancy surround sound support or hardware acceleration and want a reliable good quality audio card to replace the integrated audio solutions found on most desktop computers, the M-Audio Revolution 5.1 is the card for you. This is a great inexpensive audio card that works well for music, movies or even gaming thanks to the use of the VIA Envy GT audio processor. Ne pitajte od kud mi ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Hehehehehehe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
E sad ako želiš neku zvučnu da bude bolja od integrirane (a to je sad skoro svaka) onda Audigy4 a ako želiš za neko ajmo reč malo duže vrijeme onda X-Fi Xtreme Music (samo zato jer je to zvučna novije generacije). Što se tiče drivera ja nikad nisam imao problema ni sa jednom jer sam uvijek skinuo novije koje sam stavio nakon onih sa CDa i nikad nisam onaj glupi SW instalirao koji dolazi na CDu sa driverima. Dakle Audigy4 ili X-Fi Xtreme Music. Što god da uzmeš nećeš pogriješit.
![]() |
#10 |
Guest
|
Uzeo sam X-Fi Xtreme Music, čini mi se ok. Ne vidim neku veliku razliku (ali opet, nisam još ni istestirao kako spada) u odnosu na integriranu zvučnu. Možda trebam 5.1 zvučnike...hmmm. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bas ja sam se preporodio sa audigy se a ti mi tu necujes razliku na xfi cccc mozda samo trebas kvalitetnije zvucnike ![]()
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
LOL vidim Sky-eva izjava: "Uzeo sam X-Fi Xtreme Music, čini mi se ok. Ne vidim neku veliku razliku (ali opet, nisam još ni istestirao kako spada) u odnosu na integriranu zvučnu." je vec u Fleskovom sigu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
Ma ne, to je sa ICQ-a. ![]() A ti međede, AL 621 mi ne diraj! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Baš namjeravam uzeti Audigy Extreme Music, i sada vidim da se u hg-spotu i linksu nudi Audigy Xi-Fi extreme audio za 500 kuna, pa pitam jel to ista zvučna kao audigy xi-fi extreme music, samo drugog naziva, jer ova zadnja košta oko 700 kuna u ve-milu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Ok, onda kupujem u Ve-milu Extreme Music! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Neznam dal ima kod tebe PcShop aka. Formel. Tamo sam platio 609kn za X-Fi Music, definitinvno najjeftinije. Inače je oko 670 al dobiješ 10% popusta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|