|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Rad u Photoshopu - pomoć
meni bi isto trebala jedna pomoć oko tog Photoshopa. naime,instalirao sam Corel Paint Shop PRO i zanima me dali mogu ovoj slici maknuti božićno odijelo i zamijeniti sa nečim drugim kao drugim logom,majcom,dresom?? zanimaju me te sitnice i detalji koje nikako nemrem na net-u naći. ![]() sva pomoć oko rada u Photoshopu bi mi pomogla.(osim ak nema neki jednostavniji program) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
...carpe diem...
|
ne treba meni proučavanje ili tako nešt.ne čitaš kaj sam napisao gore! rekao sam da sam tražio stranice gdje netko objašnjava rad u Photoshopu ali ništa konkretno. pa zato ako se netko bavio ovim šta tražim onda bi molio da mi i stručno kaže?(naglašavam: stručno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Taj netko strucan je isto ulozio svoje vrijeme (ono sto ti ne zelis) i novac u svoju strucnost. I ti strucni ovakve stvari i naplacuju. Prema tome na tebi je da naucis baratati sa alatom koji ti treba ili ako nemas vremena/volje da nekome platis za to (doduse postoji i treca opcija nalazenja dobre duse sa viskom vremena). Eto nemoj se uvrijediti, ali tako nekako stoje stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
To ni baš tak jednostavno, pogotovo u PS.
__________________ |
![]() |
#7 |
...carpe diem...
|
@morph-čini se da tebi sve daske nisu na mjestu.ak oćeš si skupljat postove onda nađi drugu temu. opet govorim isto: ne treba meni netko da mi ide radit posao koji ja želim sam napravit,već ja sve što želim da mi netko preporuči ili kaže koji program te kako to napraviti.(platit ću mu i pivo ak treba). hvala bruni i reboot-u koju su skužili šta ja želim. fala još jednom! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
evo i alata koji ti trebaju u paintu : eraser, fill with color, pick color, magnifier, pencil, brush, eventualno airbrush, line, curve I naravno sigurna ruka i malo vjestine (pogledaj filmic koji sam stavio gore) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|