|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Alienware
Pozdrav, opet ja.. Evo danas sam saznao da mi starci idu u SAD za mjesec dana, pa mi MOLIO, da mi napišete prednosti i mane alienware-a jer sam si složio dobar komp za oko 1600 $ pa neznam dali da ga uzmem tamo.. PLEASE.. Hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Neces imati garanciju.. odnosno budes ali neces ga valjda ako ti sta umre na njemu slati u ameriku na servis.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa neznam ako kod nas negdje postoje servisi gdje mogu odnest na popravak.. tj. neznam dali je to "običan" laptop sa drukčijim kućištem ili se stvarno u komponentama puno razlikuje od drugih (ibm,hp itd...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije problem popraviti nešto, nego njihova garancija za Hrvatsku "ne vrijedi". Nema servisa koji će ti besplatno zamijeniti pokvarenu komponentu u garantnom roku, nego ćeš morati kupiti novu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Pa znam da ne vrijedi, i da se ne može nešto popravit besplatno.. ![]() Ali kako sam gledao na njihovoj stranici, njihovi laptopi imaju njigovu Alienware matičnu, pa neznam koliko je drugačije od intelovih i ako ima koji servis da ZNA to popravit.. AKo dođe do kvara nakon godinu-dvije, naravno da ću morat platit servis.. :I |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Inace par modela Alienwarea- su ti Fujitsu siemens. Sumnjam da imaju njihovu ploču, koliko ja znam oni samo kupuju različite vrhunske komponente i upakirvaju ih u lijepo kučište. Ja na svoj FujitsuSiemens 4438G stavljam bios od alienwarea jer ima malo više opcija, ali ne za OC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ja ti ne preporucujem da si uzimas ista preko bare bas zbog garancije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma samo i zbog garancije razmišljam dali da uzmem preko.. A tako bi htio.. uhhh... Za oko 10 000 kn dobijem istu konfiguraciju kao i da tu uzmem komp, možda i bolju.. Još Ati-jevu x1800... mmm.. Neznam dali se često kvare, jedino sam na nekim forumima pročito da znaju trzati u igrama.. Riskirat ili ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Heheh.. nisam tražio taj odgovor.. ![]() Pokušavam sam sebe ohrabrit da ga uzmem, jer kad nešto toliko želiš i onda ti se pruži prilika.. A imam neku rodbinu u SAD-u, oni šalju stalno neke pakete i sve uvijek uredno dođe, pa bi valjda tako bilo i sa garancijiom.. jedino bi dosta vremena bio bez kompa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
LOL ![]() Onda se ispričavam ![]() Nego, Alienware nije ništa bolji od ostalih sa istim komponentama. Jedino kaj imaju dobra kučišta. No, cijene kompa sa istim komponentama su previsoke, i to samo zbog, kakti prestiža kojega dobivaš kada imaš doma Alienware. Kod nas bi i dalje bil papak koji je dao valjda 600$ previše ![]() A i to kaj veliš, ako nekaj krepa, sve ide u Ameriku, pa ti čekaj... No, čini se meni da si ti već odlučio, i naravno, nitko ti nemre reći, nemoj uzeti. Mi smo tu da ti pomognemo i damo savjet ako si ga tražio. ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
Ovaj amilo mi se jaaakkkkoooo sviđa... Samo šta tamo mogu na rate platit, a tebi cash... Da imam cash, nebi ni razmišljao, nego bi uzeo amilo... A neznam.. vidjet ćemo šta će bit poslije nove godine kad se starci vrate.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Suit up!
|
Cuj ovako: Neka ti taj ko uzima uzme neku Toshibu ili HP-a, jer oni imaju internacionalnu garanciju i ako ti šta rikne možeš ovdje dati na servis (ako imaš račun). Znam da to funkcionira za Europu, nisam 100% da li u to spadaju laptopi iz USA, ali trebali bi.
![]() |
#16 |
Avocado
|
![]() |
#17 |
Guest
|
Ja bi rekao da mu je najslabija strana to što nije laptop, već hrpa nabacanog nekvalitetnog hardwarea koji ne radi (ili samo privremeno radi)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Avocado
|
Citiraj:
pa kod ovog tipa laptopa nije vazno, jer je to zamjena za stolno racunalo... osim toga uvijek mozes dokupit jacu bateriju. i smanjit clock grafe naravno ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
Citiraj:
Kad kupiš to, ko da si bacio novce u vjetar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Ista situacija kod mog frenda. Vise je na servisu nego kod njega, nazalost. Kad se zbroje svi zamjenjeni djelovi, ispada da mu je ovo vec 5. laptop ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
Word Ja dosao na more do nekog lika doma i lik se zali kak mu laptop crko nakon tjedan dana. Ja onak uz casu jack danielsa ispalim, "A kaj si kupil forsbuk u hg-šrotu hehehe" Lik velia da ![]() Dijagnostika, klikne gumb, upali se, ali se nikaj ne dogadja ![]() A u vezi Fujitsu Siemens Amilo Xi1546 Odlicna ponuda po meni, samo ja ga neb uzeo zato kaj ima 4 kile! |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
nevidim nikakvu isplativost u tome da uzimas Alienwarea jer je iz Amerike. cijenu napumpaju najvise radi izgleda (nam koji se nitko nemoze pozalit) al osobno nebih kupio taj laptop radi vangranicne garancije. radije HP-a ili Fujitsu-a al ono u vezi Forcebook-a je cisti promasaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
E hvala vam na odgovorima.. Sad baš tražim fujitsu na netu da vidim šta kažu.. Al neznam zašto na stranici od fujitsu-a nemaju amilo.. ? Samo Lifebook.. ? http://store.shopfujitsu.com/fpc/Eco...pgid=Notebooks Ništa, ako bi imao još kakva pitanja, otvaram topic.. Ovo može na lock.. Hvala još jednom.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Evo sad sam baš bio na HP-ovom site-u i složio si ovu konfiguraciju, pa me zanimaju mišljenja.. HP Pavillon dv9000t Operating System - FREE Upgrade to Genuine Windows XP Media Center!! Processor - Intel(R) Core(TM) 2 Duo processor T7200 (2.0 GHz) Display - 17.0" WSXGA+ BrightView Widescreen (1680x1050) Graphics Card - 512MB NVIDIA(R) GeForce(R) Go 7600 Personalization - FREE Upgrade: HP Imprint Finish/Microphone/Webcam Memory - 2048MB DDR2 System Memory (2 Dimm) Hard Drive - 160GB 5400RPM SATA Dual Hard Drive (80GB x 2) Primary CD/DVD Drive - LightScribe Super Multi 8X DVD+/-RW w/Double Layer Networking - Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network w/Bluetooth Primary Battery - High Capacity 8 Cell Lithium Ion Battery Accessories - HP Mobile Remote Control Cijena oko 1800 $ tj oko 10 000 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zvuči dobro iako mi nije jasna stavka: "Free upgrade to XP MC". Upgrade s čega? FreeDOSa? Ne kužim te spike. Ima li OS ili nema? Najsličnije (po procu i ekranu) što sam našao kod nas je http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...12634252607830. Obrati pažnju na cifru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|