|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Veliki vs. mali enter
Dakle kao sto ime topica kaze koliko vas (vise me zanima zasto) preferira mali a koliko veliki enter. Ja osobno preferiram veliki ali to je cisto iz navike. Da mi se da vjerojatno bi se navikao i na manji. Npr kad tipkam na faksu (mali enter) vrlo rijetko stisnem ] |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
kud to pitaš usred noći ![]() ja nebi mogo stisnut mali enter, veći je stvar navike
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sorry sto nisam originalan kao http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53014 al eto zanima me. Koja sredina noci tako necu u krevet bar jos 2 sata. Oso prof na put pa nema predavanja ujutro (ne da bi i inace isao- spavati naravno da ne pruzam los primjer) |
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
bože dragi koja glupa tema. Znači ako netko drugi pita neku bedastoću, onda mogu i drugi... sad ću ja ić stavit temu kojim prstom vrtite kotačić na mišu, te kojim prstom stiskate space tipku..: wtf : |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Enter? Kaj to je? Tema je stvarno : bonker :: hitthewa |
![]() |
![]() |
#8 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
de lockajte ovo...
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hahhahhahahhah LIK TI SI PREJAK aahhahahhahah LOL LOL LOL LOL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da ti odgovorim na pitanje, kad si ga vec uspio postavit (LOL, jos uvijek se smijem). kada tipkam tekst, lupam veliki, brojke lupam mali. ako nesto radim tog tipa da jednom rukom tipkam a drugom drzim mis, onda palcem lupam mali enter. hahaahhaha LOOOL |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja imam Velikog i ne smeta mi ponosan sam na njega, mislim nebi znao sa malim teško ga je naći i to i naviknuo sam se na Velikog. ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: VARAN. 30.11.2006. u 23:54. |
![]() |
![]() |
#13 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Aha. Da nebi bilo OT: Imam velki. Enter. Guzicu brisem desnom rukom. Ak nekog zanima ![]() Trebalo bi biti vise ovakvih tema ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() moj je isto Veliki, malog nemam, a i ne treba mi: flyingey
|
Oglas
|
|