|
![]() |
#1 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
molim procjenu 6230i
Poštovanje! Naime, imam jednu "ispravnu" Nokiu 6230i ali ima polupan display ![]() Zanima me dali bih to mogao negdje prodat a prvobitno me zanima cijena koja se može dobiti. Uređaj nema garanciju ni popratnu opremu. Dakle, samo uređaj sa svojom karticom od 32Mb i baterijom. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
vrlo malo , nekih 100-150kn , ovisno jer ima dijelova za spasiti . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
taj i ja mislim oko 100-150 kn,ipak je displey polupan i zavisi u kakvom su stanju ostali dijelovi...
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa čuj, da je ispravna, vrijedila bi oko 900 kn, ovako je dosta upitno, al mislim da display na crnjaka nije skuplji od 300-400 kn...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
|
ako je otisao displey , a vjerojatno od pada , samo je pitanje sto jos je povukao sa sobom . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
najbolje bi ti bilo da odes do nekog tko recimo servisira mobove i zanima ga tvoj, fino ga otvori vidi kaj se da iskoristiti i dogovorite se za lovu . jedino znam da ti poravak toga nije isplativ , jer mozes pljunut 400 i slozis i sav si happy , i recimo skuzis da je i kamera otisla , a i zvucnik da se jako slabo cuje , a i vibra ne trese ,... malo karikiram ali valjda se kuzimo . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
hehe , to je najbolji plan . ja sam nekad znao tako slati za Mostar , stanje i isprasvnost su bili manje bitne , samo da lici na mob , sto su oni radili sa tim mobovima - bog zna , moje sumnje su dijelovi i plemeniti metali . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|